7990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TABLET TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Tablettok Samsung Galaxy Tab S7 11.0 coll (SM-T870, SM-T875) - DUX DUCIS DOMO kék smart case ceruza tartóval

CIKKSZÁM: HU6934913060766
Jelenleg nem rendelhető!
Szállítási idő:
Elfogyott
 
Termékleírás

Dux Ducis Domo - Elegáns tablet tok állvány funkcióval. A smart case tok elegáns kialakítású, amely minden helyzetben remekül működik: nem számít, hogy ez egy üzleti találkozó vagy egy átlagos társasági beszélgetés lesz. A tok kellemes tapintású ekobőrből és TPU anyagból készült. A zárható borításnak köszönhetően a tablet minden oldalról tökéletesen védett. Az állvány funkciónak köszönhetően a tok kényelmesen állványba összecsukható, így tökéletes például filmnézéshez vagy fényképek böngészéséhez. A finoman megemelt élek védik a képernyőt és a kamera lencséjét. Praktikus ceruzatartó - A tok beépített ceruzatárolóval rendelkezik, aminek köszönhetően mindig kéznél tarthatjuk azt. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2022 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés