facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Véget vet a megválaszolatlan üzeneteknek a WhatsApp
2024. 04. 22.

Jön egy szűrő, ami figyelmeztet az elmaradásokra.

A WhatsApp legújabb frissítése a "Csevegésszűrő" nevet viseli, melynek célja a beszélgetések rendezése és a figyelemfelhívás az elhanyagolt üzenetekre.

A mai világban az emberek számtalan csevegést folytatnak különböző üzenetküldő alkalmazásokon keresztül, ami időnként megnehezítheti az adott üzenet megtalálását vagy rendszerezését. A WhatsApp legújabb funkciója, a Csevegésszűrő, segítséget nyújt ezen problémák kezelésében.

 

A Meta által bevezetett újdonság három különböző szűrőt kínál:

 

  • Mind: Ez az alapértelmezett nézet, amelyben az összes üzenet megjelenik.
  • Olvasatlan: Ideális az elfelejtett vagy még megválaszolatlan üzenetek felismerésére. Csak azokat az üzeneteket jeleníti meg, amelyeket a felhasználó olvasatlannak jelölt, vagy amelyeket még nem nyitottak meg.
  • Csoportok: Ez egy olyan funkció, amelyet sokan kérték. Mostantól az összes csoportos beszélgetés egy helyen elérhetővé válik, ami megkönnyíti a kedvenc csevegések megtalálását. Ide tartoznak a Közösségek alcsoportjai is.

A szűrők között egyszerűen lehet váltani a csevegéslista tetején. Ennek köszönhetően könnyebb lesz rendezni az üzeneteket, és jobban észrevehetővé válnak az esetlegesen elmaradt válaszok. Az új funkció fokozatosan kerül bevezetésre, ezért érdemes figyelni a Play Áruházban és az App Store-ban elérhető frissítéseket.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0