8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Megszűnik a Windows 10 támogatása, mutatjuk mikortól nem használhatjuk
2024. 05. 27.

A Windows 10 2015. július 29-én jelent meg, most pedig a Windows 8.1 és a Windows 7 után a Windows 10 támogatása is megszűnik 2025 őszén. A Microsoft egy külön oldalt is létrehozott, ahol a Windows 11-re való egyszerű átállásra vonatkozó információkat, eszközöket és tippeket találhatnak a felhasználók.

A Microsoft nemrég bejelentette, hogy 2025. október 14. után már nem fog biztonsági frissítéseket és technikai támogatást nyújtani a Windows 10 rendszerhez. Bár a számítógépek továbbra is működni fognak, a felhasználóknak azt javasolják, hogy térjenek át a Windows 11-re. A Microsoft szerint a Windows 10-et futtató számítógépek jogosultak lehetnek a Windows 11-re való frissítésre. A támogatás megszűnése azt jelenti, hogy a Windows ezen régebbi verziója nem kap többé ingyenes szoftverfrissítéseket a Windows Update szolgáltatástól, és sem technikai támogatást, sem biztonsági javításokat nem nyújtanak hozzá. A Windows 10 támogatásának megszűnésével a számítógépek nagyobb veszélynek lesznek kitéve a vírusok és a rosszindulatú programok miatt.

A Windows 10-et még mindig számítógépek milliói futtatják, nemcsak otthoni, hanem munkahelyi környezetben is. A döntés értelmében a Microsoft hivatalosan is mellékvágányra helyezi a Windows 10-et, és szeretné elérni, hogy a lehető legtöbb felhasználó váltson Windows 11-re. A legfrissebb felmérések szerint a Windows 11 két évvel a megjelenése után „csak” 400 millió készüléken fut.

A Microsoft hivatalosan is bemutatta legújabb termékcsaládját, amelyeket MI-számítógépekként vagy Copilot+PC-ként lehet hívni. Ezek belsejében már nem Intel-, hanem ARM-architektúrájú Snapdragon X Elite chipek dolgoznak, aminek köszönhetően jelentősen megnőtt a laptopok teljesítménye, miközben a fogyasztásuk csökkent, így sokkal tovább bírják egy töltéssel.Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés