8990 Ft-tól ingyenes szállítás

Telefon töltő: Hoco CW33 - fekete vezeték nélküli (Wireless) LED kijelzős töltőpad - telefon, headset és okosóra (iWatch)

CIKKSZÁM: PT6931474746825
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
11 980 Ft
Termékleírás

Hoco CW33 - fekete vezeték nélküli (Wireless) LED kijelzős töltőpad - telefon, headset és okosóra (iWatch). Indukciós töltő állvánnyal telefonhoz, TWS fejhallgatóhoz és okosórához. Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést támogató eszközök indukciós töltését, beleértve az Apple iWatch és Airpods fejhallgatókat. A töltés megkezdéséhez egyszerűen helyezze a készüléket a töltőre, és automatikusan elkezdődik a töltés. A töltő kompatibilis eszközökkel: okostelefonokkal, TWS headsetekkel és Qi protokollal kompatibilis órákkal. Telefontöltő: Android, Apple. Headset töltő: TWS fejhallgatóhoz (Wireless töltés képes). Okosóra töltő: Apple Watch. Anyaga: PC + protokoll ABS. Méret: 152 * 106 * 108 mm. A csomag része 1db. fekete USB / Type-C kábel.
FONTOS! Az okosóra töltéshez a meglévő Apple watch töltőfejet kell a töltőpadba behelyezni. A töltőpad csak (hagyományos) USB-A csatlakozóval szerelt töltőfejjel működik. A termék megrendelése előtt kérjük mindenképpen ellenőrizze, hogy a készüléke alkalmas-e a vezeték nélküli (Wireless) töltésre (termék használati utasítása, gyártó weboldala)!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés