facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Jön a fizetős Google Chrome
2024. 04. 16.

A Google mostantól Chrome Enterprise Premium néven kínál egy előfizetéses szolgáltatást

Ennek keretében fix havi díjért cserébe az ügyfelek extra védelmet és biztonságot kapnak a kibertérben.

Míg számos kisebb internetes böngésző már kínál előfizetéses lehetőségeket, például reklámblokkolást vagy biztosítja a netezési szokások magánsságát, a nagyobb vállalatok eddig nem mutattak hajlandóságot extra előnyöket nyújtani az előfizetőknek.

A Google most azonban úgy döntött, hogy kihasználja ezt a lehetőséget, és bevezeti a Google Chrome előfizetéses verzióját, a Chrome Enterprise Premiumot. Jelenleg ez a modell kizárólag a nagyvállalati ügyfelek számára elérhető, de valószínűleg később az alap Chrome böngészőben is megjelenik majd.

Az előfizetés nem kötelező, viszont cserébe a Google kiegészítő védelmet és hatékonyabb kártevő-detektálást kínál, valamint az adathalász oldalak szűrését is hatékonyabban végzik az Enterprise Premium felhasználók számára. Emellett a vállalati rendszergazdák részletesebb menüben képesek lesznek kezelni a Chrome viselkedését és több információt kapnak a lehetséges kibertámadások során elérhető adatokról és azok hozzáférési útvonalairól.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0