8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok: Tactical - univerzális terepmintás övre erősíthető tok (18x12,5x3 cm)

CIKKSZÁM: PT5903396127441
Jelenleg nem rendelhető!
Szállítási idő:
Elfogyott
 
Termékleírás

Univerzális tok két rekesszel, telefontartóval és mini zseblámpának vagy tollnak való rekesszel. Táskára, hátizsákra vagy övre rögzíthető. Tökéletes azoknak, akik gyakran utaznak vagy szeretik a szabadtéri sportokat. A tok két különálló cipzáras rekesszel van ellátva, amelyek lehetővé teszik mobiltelefonok, telefonok és powerbank vagy egyéb tárgyak, pl. kempingkellékek (kulcstartók, karabinerek, stb.) tárolását. A tok oldalán található nyílás lehetővé teszi egy mini zseblámpa vagy toll tárolását. Tökéletes kiegészítő szabadtéri sportokhoz, túrázáshoz, hegymászáshoz, stb. A megadott méretek a tok KÜLSŐ mértei. Kérjük, hogy a rendelés leadása előtt mindenképpen ellenőrizze a telefonkészüléke méreteit és vesse össze az itt megadott tok méretivel, hogy megfelelő méretű legyen!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés