6990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok iPhone 13 Pro - Eredeti bőr Smart fekete mágneses szilikon keretes könyvtok

CIKKSZÁM: TF5900495939739
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-3 munkanap
3 480 Ft
Termékleírás

A Smart Pro bőr tok a klasszikus és a modern kombinációja. Védi a telefon elő- és hátlapját egyaránt. A tok belseje puha mikroszálas anyagból készül, amely hatékonyan óvja készülékét a karcolásoktól, továbbá egy kártyatartó zseb is a belső része. A tok "állványként" is használható ami lehetővé teszi, hogy például kényelmesen nézhessen videókat vagy böngészhessen fényképei között. A készüléket a tok belsejében kialakított szilikonperemben helyezzük el, ezáltal a telefon stabilan illeszkedik a tokhoz. A tok összezáródását mágnes biztosítja. A telefonhoz tervezve, minden gomb és csatlakozó tökéletesen illik a készülékhez. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2022 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés