8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Telefontok iPhone 11 - Nitro Ring Armor - piros gyűrűs, kitámasztható, ütésálló műanyag hátlaptok

CIKKSZÁM: TF5900495100764
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
2 980 Ft
Termékleírás

A Nitro Ring Armor hátlaptok egy nagyon tartós tok, amely képes megvédeni a telefont a sérülésektől. Dupla konstrukció - A fedél két egymással összekapcsolt részből áll. A műanyagból készült hátlap merev és biztosítja a tok stabilitását. A rugalmas szilikon keret elnyeli az esetleges ütési energiákat, valamint az emelt perem megvédi a képernyőt és a kamerát. A tok hátulján van egy beépített rendkívül praktikus fém gyűrű, amellyel az ujjára is helyezheti a telefont, hogy azt biztonságosabb módon tartsa a kezében. A gyűrű kitámasztóként is hazsnálható, továbbá a fém lapot mágneses autóstartóhoz is  használhatjuk. Szorosan simul a telefonkészülék vonalaira és az összes gombra is, így a telefonod nem érződik a tok használatától nehezebbnek, vastagabbnak.  A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés