7990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TABLET TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Tablettok Lenovo Tab M10 (2. generáció TB-X306) - Tech-Protect KidsCase - kék, kitámasztható tablet tok

CIKKSZÁM: FD9589046919916
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
6 980 Ft
Termékleírás

A Tech-Protect márka KidsCase tablet tokját a legfiatalabb felhasználókat szem előtt tartva készítették. A könnyű és strapabíró szerkezet kiváló minőségű komponensből készült, biztonságos a gyermekek számára.
A tok hatékony védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen, a megerősített sarkok pedig még nagyobb magasságból is tompítják az esés okozta ütést. A beépített és nyitható- csukható támaszték lábak lehetővé teszik a táblagép különböző szögekből történő használatát, mind íráshoz, rajzoláshoz, mind filmek vagy mesék nézéséhez. Ezenkívül a tok kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a gyermek számára a készülék hordozását, és minimálisra csökkenti a leejtés kockázatát. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TABLET TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2022 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés