facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Vezeték nélküli töltés, könnyítsd meg vele mindennapjaid
2022. 08. 30.

Biztosan veled is előfordult már, hogy egyszerre több eszközt szerettél volna tölteni, de a kábelek összegabalyodtak, nem volt elég adaptered, vagy egyszerűen csak nem volt elég konnektor? Az asztali töltő állomás, és a vezeték nélküli töltés megkönnyítheti életed.

Asztali töltőállomás

 

Az asztali töltőállomás egyszerre több eszköz töltését is megoldja. Csak egy konnektort foglal el, rendezettséget ad, és könnyen ráhelyezhetőek az eszközök, mint a telefon, óra, bluetooth fülhallgató egyaránt. Modern és letisztult megjelenésével az otthonodba is beleillik, és számos fajtája támogatja a vezeték nélküli töltést. 

 

Mi a vezeték nélküli töltés?

 

A vezeték nélküli töltés esetén nem a telefonhoz kell csatlakoztatni a vezetéket, hanem a töltőállomáshoz. A készüléket így csak rá kell tenni, és lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül is fogadja a töltést. Ez a töltési forma az indukciós töltés, ami nem a leggyorsabb, azonban egyszerűsége rendkívül vonzóvá teszi. 

 

Qi vezeték nélküli töltés

 

A vezeték nélküli töltésben is több típust lehet megkülönböztetni, azonban van egy globális töltési forma, a Qi. Ehhez a típushoz alkalmas akkumulátorokkal szereli fel készülékeit a Samsung és az Apple is. A technológiának köszönhetően a telefon hátlapja felől az akkumulátor képes fogadni az elektromos feszültséget a két eszközben található induktivitásnak köszönhetően.

 

Ma már ára sem tartja vissza a vásárlókat, hiszen egy jó minőségű vezetékes töltő áráért találhatunk olyat, ami kompatibilis bármely vezeték nélkül tölthető telefonnal.  Aki kipróbálja, biztosan nem fogja megbánni, hiszen nincs szükség semmilyen plusz mozdulatra, csak le kell tenni a készüléket, és már töltődik is. 

 

Ha te is kedvet kaptál, hogy kipróbáld ezt a szuper technológiát, nézz szét webshopunkban, és rendeld meg tőlünk vezeték nélküli töltődet itt.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0