facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Itt az iOS16 és a watchOS9
2022. 09. 13.

Az előzetes ígéretekhez híven ma megjelentek az Apple új és fontos frissítései számos készülékhez.

iOS16

 

Az iOS16 elérhető minden iPhone 8 vagy annál újabb modellek esetében, illetve előre telepítve lesznek az új iPhone14 modellekre is. Akik mégsem tudják frissíteni készüléküket erre az operációs rendszerre, azok számára elérhetővé teszik az iOS15.7-et, ami megold bizonyos biztonsági problémákat. Az iPad-ekre megjelent az iPad15.7, ugyanezekkel a javításokkal, ami valószínüleg az utolsó frissítés marad az iPadOS16 megjelenéséig. Az iPadOS16 késése miatt lehetséges, hogy leghamarabb a 16.1-et fogjuk megtalálni az iPad-eken. 

 

WatchOS9

 

Az Apple okosórákra is megérkezett az új frissítés, ami új óralappal és értesítésekkel jelentkezik, alvási szakaszok alváskövetésében való megjelenítésének támogatásával, gyógyszerbevitelre való emlékeztetővel, illetve új edzésformákkal az edzés alkalmazásban. A frissítés az Apple Watch 4-es szériától elérhető. 

 

Nem szabad megfeledkezni az Apple TV-ről sem, amire megérkezett a tvOS16 játékvezérlő támogatással a Nintendo Joy-Conshoz és a Nintendo Pro Controllerhez.

 

A frissítéseket automatikusan felajánlják azon készülékek, melyeken be van kapcsolva az automatikus frissítés, ha mégsem akkor természetesen manuálisan letölthető.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0