facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Végre egy várólista, amire megéri feliratkozni
2020. 03. 25.

Jelenleg nem érhető el webáruházunkban, amit szeretnél megrendelni? Ne aggódj, szólunk, ha megérkezett!

 

 

 

A tokgalaxis.hu webshopban több mint 10.000 különböző termékkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Előfordul 1-1 népszerű termék esetében, hogy adott napon nem érhető el készletünkön, esetleg éppen akkor, amikor te is szeretnél belőle vásárolni

Szeretnénk felhasználóinkat a lehető legmagasabb szinten kiszolgálni, ezért egy újabb fejlesztést hajtottunk végre telefontok webáruházunkban. Az átmeneti készlethiánnyal megjelölt (elfogyott) termékeinkkel kapcsolatban várólistára iratkozhatsz fel, és mi értesítünk róla, amikor újra elérhetővé válik.

 

Hogyan működik?

A termékek listanézetében, a bal felső sarokban elhelyeztünk egy címkét, a következő felirattal: “Értesítőt kérek, ha a termék újra elérhető”. A termék adatlapján szintén feltüntetjük, hogy a termék elfogyott, jelenleg nem rendelhető, és alatta elhelyeztünk egy sávot, ahol az email címed megadásával feliratkozol egy értesítőre.

 

Ezt találod a termék adatlapján:

 

 

Sikeres feliratkozás esetén visszaigazoljuk neked, hogy rögzítettük kérésed, erről e-mailt is küldünk neked.

 

Mi történik, ha megérkezik hozzánk a termék?

 

Azonnal jelzünk neked, hogy az általad válaszott termék készleten van, és tudjuk neked szállítani. A megadott email címre küldünk egy értesítőt, mely tartalmazza a termék linkjét is. Kattintasz, rendelsz, csomagolunk és küldjük a várt tokot, védőfóliát vagy bármely más telefon vagy tablet kiegészítőt.

 

Könnyen használható

pár mádoperc alatt tudod rögzíteni igényed

 

Praktikus

nem kell figyelned állandóan a készletinfót,
küldünk értesítőt azonnal, ha megérkezett

 

Rendkívül hasznos

Ha végre rátaláltál a megfelelő termékre,
akkor nem lehet akadály egy átmeneti készlethiány



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0