facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Legfrissebb hírek a mobilok világából
2020. 03. 28.

Összegyűjtöttük az elmúlt napok legfontosabb mobilos témájú információit. Újdonságok, tények és érdekességek.

 

 

Megérkezett a Xiaomi Mi10 család az európai piacra

A széria már 2020 februárjában bemutatkozott, eddig csak Kínában volt elérhető. A Xiaomi Mi 10 és a Xiaomi Mi 10 Pro is 6.67 colos, 90Hz-es OLED technikájú kijelzővel szerelt. A vanilla Mi 10 108 megapixeles fő kamerát kapott 7P lencsével, 13 megapixeles másodlagos kamerával. Újdonságként jelent meg a Lite modell, eddig nem volt ilyen a Xiaomi kínálatában, az új középkategóriás készülék neve a  Xiaomi Mi 10 Lite 5G. 

 

Most úgy néz ki, hogy 2 hónapot késik az új iPhone

A világon az elmúlt hetekben kialakult helyzet természetesen a mobiltelefon gyártókra is hatással van. Főként alapanyagok problémákkal magyarázzák, hogy a legújabb almás telefon premierje néhány hetet csúszni fog, jelen állás szerint kb. két hónapot. 

Kifejezetten nagy fontossággal bír majd a 12-es iPhone bemutatása: ez lesz az első Apple mobilcsalád 5G modemmel, ami nyilván emeli majd az árat, és debütálhat az 5 nm-es node-on gyártott Apple A14 Bionic SoC. 

 

Hamarosan érkezik a Huawei P40 Pro+, de az elődeik is remek készülékek

Bemutatta a Huawei a P40 és a P40 Pro készülékeit. A modellek párizsi bemutatóját ugyan lefújta a vállalat, de egy online közvetítés keretében azért lekerült a lepel az új csúcsmobilokról. A felhasználók körében minden bizonnyal a P40 Pro lesz a népszerűbb, méltó utódja a P30 Pro névre modellnek. 

Ami azonban az igazi csúcs lesz: Huawei P40 Pro+, ami ugyanazt a kategóriát képviseli, mint a Samsung Galaxy S20 Ultra. A kínai gyártó ide pakoltak be mindent, amire jelenleg a mobilfotózás terén képesek.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0