facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Ezért vegyél te is kijelzővédő fóliát
2020. 03. 21.

A kijelzővédő fólia az egyik legjobb kiegészítő, amit a telefonodhoz megvásárolhatsz. Egyszerűsége a nagyszerűsége, csak ki kell választani a megfelelő terméket készülékedhez.

 

 

Mennyi ér neked egy kijelzővédő fólia?

 

Az árának a többszörösét is, ha sikeresen megvédi telefonodat a külső hatásoktól. A legjobb, ha rögtön a telefonod megvásárlása után felteszel vagy szaküzletben feltetetsz egyet. A művelet nagyon egyszerű, néhány percet vesz igénybe. A védelem pedig, amit biztosít, az néha megfizethetetlen.

A telefonod kijelzője számos veszélynek van kitéve a mindennapi használata során. Kiesik a kezünkből, ráesik valami, betesszük a zsebünkbe, amiben a kulcsunk, vagy aprópénz van, bedobjuk a táskánkba sok más tárgy közé, ami karcolhatja, sértheti kijelzőt. Ugye te is ismersz olyat, akinek a kijelzője be van repedve, vagy törve? Ő is azt mondta egyszer, hogy nekem nem kell ilyen fólia, tudok vigyázni a telefonomra.

Néhány éve egy nagy nemzetközi gyártó, a Zagg végzett egy átfogó felmérést a témában, nagyon érdekes adatokat és információkat közölt:

  • A kijelző sérülések leggyakoribb oka egyértelműen a leejtés (38 százalék)
  • Leggyakoribb sérüléstípus a készülék borításán keletkező karcolódás, a válaszadók több mint felének sérült már meg ilyen úton a készüléke
  • A tulajdonosok közel egyharmada (27 százalék) legalább egyszer törte már be a készülék kijelzőjét
  • A megkérdezett okostelefon használók 27 százaléka a sérült kijelző miatt nem tudja használni a legfontosabb alkalmazásokat saját telefonján


Hogy sokan miért nem vesznek mégsem védőfóliát?
A kutatás alapján 27 százalék egyszerűen túl lusta foglalkozni a kérdéssel, 48 százalék aggódik, hogy a készülék kevésbé lesz mutatós, 25 százalék pedig egyszerűen nem szívesen költ pénzt a telefon védelmére.

 

Hogyan válassz kijelzővédő fóliát? Milyen típusok vannak?

 

Flexi fólia: Megvédi a készüléket a karcoktól, portól. Könnyedén felhelyezhető és eltávolítható.

Kijelzővédő fólia elől+hátul: A készülék előlapjára és hátlapjára is felhelyezhető 1-1 fólia.

Normál üvegfólia: Magas karcállóságú, 9H keménységű, minőségi edzett-üvegfóliák szuperbiztos védelmet nyújtanak a kijelzőnek.

3D üvegfólia: Az új 3D üvegfóliák teljesen takarják és védik a telefon kijelzőjét. A 3D üvegfóliák egy plusz lekerekített legszélső részt kaptak a normál üvegfóliákhoz képest. Ezáltal sokkal esztétikusabb, a kijelző teljes egészén rés nélküli takarást biztosítanak, tökéletesen illeszkedve a készülék formájához. 

Full Screen üvegfólia: A fólia ráhajlik a kijelző íves széleire is így maximális védelmet nyújt a készüléknek. Speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra, kerekített szélekkel, 8H-9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel sem lehet megkarcolni. Rendkívül magas fényáteresztő rétegszerkezet (fényvesztesége konvergál a nullához). Vékony (0,33mm) kivitelben.

Hátlapi üvegfólia: A készülék hátlapjára helyezhető magas karcállóságú, 9H keménységű, minőségi edzett-üvegfóliák szuperbiztos védelmet nyújtanak a kijelzőnek. Egységes, letisztult csomagolásban forgalmazzuk, mely tartalmaz az üvegfólián kívül 1db alkoholos-nedves és 1db száraz tisztítókendőt.

 

+1 jó tanács

Ha már megvéded a telefonod kijelzőjét, mindenképp szerezz be hozzá egy tokot is, hogy a készüléked hátlapja és oldala is védve legyen. Két roppant egyszerű eszközzel nagyban hozzájárulhatsz telefonod épségének megőrzéséhez.



 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0