facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Milyen telefontokot vegyek? Mutatjuk, hogyan válassz!
2020. 03. 05.

Szeretjük megvédeni telefonjainkat, nagyon sokan használunk különböző tokokat. De mi alapján válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Segítünk eligazodni a széles kínálatban, íme egy összefoglaló a különböző típusokról.

A mobiltelefonok piacra kerülése után nem sokkal megjelentek a piacon a megvédésükre készített tokok is. Már a nagys értékű okostelefonok előtt is népszerűek voltak, de a kifejezetten drága mobilok megjelenésével szélesedett a tokok kínálata is. Sokan még a dobozból sem merjük kivenni új készülékünket anélkül, hogy ne vennénk hozzá azonnal egy védelmező kiegészítőt.

 

Mi a különbség a különböző telefontokok között?

A telefontokok készülhetnek szilikonból, műanyagból, bőrből vagy műbőrből. A szilikon tok létezik normál, vékonyabb és ultra vékony kivitelben is. Használatuk nagyon kényelmes, belesimulnak a kezünkbe. Szorosan illeszkednek a telefonhoz, ugyanakkor kellő fokú védelmet biztosítanak. Azért népszerűek ezek a vékonyabb tokok, mert olyan érzése van az embernek, mintha nem is lenne rajta tok, nem nő meg a mobil súlya, használata rendkívül praktikus. A műanyag tokok is kényelmesek, ezek már nagyobb védelmet tudnak biztosítani, a bőr és műbőr tokok pedig magasabb minőséget képviselnek.

Kialakítását tekintve a legegyszerűbb termék a sima hátlap tok, mely a mobil hátoldalát, és az oldalát védi meg. Létezik ezeknek olyan verziója, melynek a kerete meg van erősítve, ezáltal magasabb fokú védelmet tud biztosítani. Az extrém körülményeknek kitett készüléket olyan tokkal érdemes felszerelni, mely ütésálló, erősített műanyag hátlappal rendelkezik. Ezeket rendszerint azok a felhasználók vásárolják, akik fizikai munkát végeznek, extrém sportokat űznek. Kialakításuknak köszönhetően nagyobb erőhatásoknak is képesek ellenállni. A kihajtható tokok a telefon hátlapját és képernyőjét is védik egyszerre. Vannak az úgynevezett oldalra nyíló könyvtokok illetve a lefelé nyíló flip tokok. A könyvtokok oldalra nyíló része nagy előnyt biztosít pl. filmnézéshez, az ablakkal rendelkező kinyitható tokok pedig lehetővé teszik azt, hogy hívások fogadásához ki sem kell nyitni, anélkül is kényelmesen használható. A kihajtható tokokban bankkártyát, iratokat is lehet tárolni.

 

Szabd személyre a mobilod!

A telefontokok széles választéka lehetővé teszi, hogy egyedivé varázsold készüléked. A megfelelő kivitel kiválasztása, a szín és a mintázat széles tárháza segítségével teljes mértékben személyre szabható a telefonunk. Hangulatunkhoz megfelelő, vagy egy alkalomhoz illő mobiltokkal új megjelenést adhatsz neki. Más tokkal mehetünk egy üzleti tárgyalásra, az esti buliba, vagy egy nyaralásra.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0