facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Védd tableted, válassz nálunk kiegészítőket
2022. 03. 18.

A tabletek már hosszú évek óta jelen vannak életünkben. Az internet világában, ha meg akarunk tudni valamilyen információt, már nem a lexikonok után nyúlunk, ahogy elődeink tették, hanem a telefon, laptop, tablet után. A táblagépek elterjedése sok-sok pozitív előnyük miatt történt meg, és nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is hamar megismerték őket és élvezik használatukat.

Mi az előnye?

A tablet nagy előnye, hogy sokkal könnyebb csak úgy kézbe venni és megnézni rajta egy filmet, vagy olvasni egy e-bookot, mint a laptopon, sőt játszani is sokkal kényelmesebb. Könnyen magunkkal tudjuk vinni, elfér a táskánkban és nem is túl nehéz, nem fárasztó cipelni sem. Összességében elmondhatjuk, hogy nagyban megkönnyítheti a munkát, de tanulásra és játékra is nagyszerűen alkalmazható, szóval nem csoda, hogy olyan hamar elterjedtek és szinte minden háztartásban megtalálhatóak.

Vigyázni kell azonban, mivel mint, minden elektronikai eszköz, tabletünk is könnyen megsérülhet, karcolódhat. Tudjuk, hogy még a legkevesebb tudással rendelkező eszközök is sokba kerülnek, ezért megéri befektetni a védelmükre. Sokan nem használnak tokot vagy védő fóliát, pedig ezek védik meg eszközeinket a töréstől, ha például leejtjük, vagy hozzáütjük valamihez. Természetesen, ha például betörik a képernyő vannak cégek, akikkel meg tudjuk javíttatani, de az jóval többe kerül, mint venni rá egy tokot és azzal megvédeni az eszközt a sérülésektől.

Válassz stílusodnak megfelelően

Azon kívül, hogy a tablet tok legfőbb feladata a védelem, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy milyen jól néznek ki, feldobják az eszköz kinézetét. Elérhetőek már minden féle színben, mintában, amik közül kedvünkre válogathatunk, sőt ha többet beszerzünk, a hangulatunkhoz megfelelően váltogathatjuk is őket. Persze a mindig aktuális divatot is követő dizájn mellett fontos, hogy több típus is van a piacon, például vannak egyszerű szilikon tokok, és behajtható tokok, amik az ütésen kívül megvédik a portól, naptól, vagy vízpermettől is. Funkciójukban is lehet válogatni. Vannak olyan tokok, amiket hajtogatni lehet, így asztali tartónak is kiválóak, vannak mágnesezett tokok, vagy kártyatartóval felszereltek, pendrive tartósak, vagy amik fluoreszkálnak.

Webshopunkban több márka tábla gépéhez tudsz választani tokot. Mivel ezek pontosan a termék méreteihez vannak alakítva, nem lesznek sem túl kicsik, sem nagyok. Nézz szét nálunk,  https://tokgalaxis.hu/tablettokok - és válaszd ki a hozzád legjobban illő tokot, amivel megvéded eszközödet.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0