facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Az új iPhone SE a korábbi iPhone 6 stílusában
2022. 03. 21.

Az iPhone 2022-es első rendezvényén bemutatták a legnagyobb újdonságokat és változásokat. Az új generációs iPhone SE mellett bemutatták az új iPad Air-t, az M1 Ultra processzort, a MAC Studio asztali gépet, a 27 hüvelykes 5K-s monitort, az új TV+ funkciókat és az új zöld színű iPhone 13 és 13 Pro-t.

Az új iPhone SE

A két évvel ezelőtti SE széria után most megjelenik a harmadik generációs iPhone SE, ami több frissítést is hoz az SE életébe. Először is az új dizájnnal, a 2014-es iPhone 6 kabátjába öltöztették az új szériát. Ugyan nem ez a legfontosabb változás, de aki szerette a 6-os széria stílusát, fogását, kényelmét, annak mindenképp kecsegtető lehet. Képernyője 4,7 hüvelyk, ami nagyobb, mint egy iPhone mini mérete, kijelzője pedig megkapta a legjobb okostelefon üveget, a Ceremic Shield-et, így tartósságban nem sok kivetnivalót hagyhat maga után. Feloldani a képernyő alatt lehet Touch ID ujjlenyomat olvasóval

További fejlesztések

Bár az iPhone-nak még vannak olyan piacon futó modelljei, amik 4G támogatottak, de a legújabb készülékek, mind 5G-sek, így az új SE is megkapta az 5G támogatást, és ha ez nem lenne elég a legújabb iOS fut rajta.

Kamerája is továbbfejlesztett változat, de leginkább a számítógépes fotózás terén. Egy darab 12 megapixeles egység van benne szenzoreltolásos képstabilizálás nélkül, viszont Smart HDR 4-et, fényképezési stílusokat és Deep Fusiont is kapott.

Összességében elmondható, hogy az Apple által piacra dobott legújabb olcsóbb kategóriás telefon egy elég vonzó készülék lett, ami 64, 128, 256 GB-os változatokban kapható. Az iPhone SE (2022) készülékeket március 18-án kezdték szállítani elsőre 30 országba, kezdő ára 429 dollár, ami a 64 GB-os változatot jelenti.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0