facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Válassz nyári kiegészítőket eszközeidhez
2022. 04. 12.

Eszközeik védelme érdekében szinte mindenki használ valamilyen tokot, fóliát, üvegfóliát. A védőtokokból több fajtát választhatunk, legyen szó telefonról vagy tabletről, de a divatról sem feledkeznek meg a gyártók.

Telefontok variációk

Minden készüléknek más-más kialakítása van, más helyen található a hangszóró, a kamera a gombok. Ez az oka annak, hogy nem lehet egy univerzális tokot választani, hanem minden készülékhez készülnek egyedi, formára tervezett védőtokok.

Természetesen több fajta között válogathatunk, létezik  hátlap tok, nyitható tokok közül pedig a könyvtok és a flip tok. Anyagukban is van választék a szilikon, műanyag, bőr és műbőr, illetve a megerősített ütésálló tokok. Ebből a szempontból fontos átgondolni, hogy melyik a legmegfelelőbb számunkra, hiszen a tok választásnál elsődleges szempont a védelem. Nem lehet azonban figyelmen kívül hagyni a stílust sem, hiszen szinte mindenki számára ez is egy kiemelkedően fontos szempont.

Válassz stílusos tokokat

A telefontok egy olyan védőeszköz, ami mondhatjuk szinte kötelező kelléke a telefonnak. Ez megvédi az ütésektől, karcoktól és sokkal olcsóbb, mint egy betört képernyő vagy hátlap javítása. A telefontokok világa sem maradt szürke, nem csak fekete-fehér tokokat találunk a boltok polcain, hanem színek és variációk százait, sőt elérhetőek a fényképes tokok, sőt egyedi dizájnt is tudunk magunknak tervezni.

Trendi tokok csajoknak és pasiknak

A telefontok dizájn alapján is választanak kiegészítőt, sokak számára ez a fontosabb szempont vásárlás alkalmával. Ha igazán csajos tokot szeretnénk akkor választhatunk a csillámos, strasszköves darabok között, vagy a hátlapon különböző megjelenő motívumok vagy képek is megjelennek különböző stílusokban. A csajos dizájn mellett megjelennek az igazán férfias tokok, itt is van lehetőség válogatni a sportos, elegáns, művészi és különböző stílusú darabok között. 

Nem csak telefonhoz tudunk a stílusunknak megfelelő tokot választani, hanem tablethez is, sőt az okosóra szíjakat is variálhatjuk. Így tudjuk megtenni, hogy akár az összes készülékünkhöz választhatunk dizájnban egymáshoz illő kiegészítőket. Nézz szét webshopunkban és találd meg a neked megfelelő tartozékokat: https://tokgalaxis.hu/telefontokok



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0