facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Mire jó a popsocket?
2022. 04. 12.

Biztosan sokan ismerik már a popsocket-et, ha mégsem akkor mi most segíthetünk megismerni ezt a szuper kiegészítőt. A popsocket egy nagyon frappáns telefon kiegészítő, egy gomb a telefon hátulján, ami megkönnyíthet több tevékenységet is amit a telefonoddal végzel.

Mi is az a popsocket?

A popsocket a telefon hátuljára rögzíthető gomb, aminek célja megkönnyíteni a telefonnal való tevékenységeket. Egy kör alakú tartozék, amit használaton kívül össze lehet nyomni egészen laposra, használat közben pedig ki lehet emelni és könnyedén alkalmazni.

Miért könnyíti meg az életünket?

A popsocket legáltalánosabb használati módja, hogy ujjainkat köré fonva biztonságosabban tudjuk kezünkben tartani a telefont, ami hasznos lehet zsúfoltabb helyeken is, mint például egy tömegközlekedési eszközön. Használatával egy kézzel is könnyen boldogulunk, nem esik ki a kezünkből a telefon valamilyen külső hatás miatt, és biztonsággal, könnyen készíthetünk vele így szelfi is.

Használhatjuk média állványként is, hiszen könnyen megtámasztható vele a telefon videó vagy filmnézéshez.

Feltekerhetjük rá az audio kábelt, ami így nem gabalyodik össze és nem kell annak szétszedésével foglalkozni, vagy akár a töltőkábelt használhatjuk így.

Ha ez nem lenne elég, autós kiegészítőjével együtt kiváló telefontartó a kocsiban, aminek segítségével a telefon stabilan ott marad, könnyen lehet használni vele navigációs programokat. 

A popsocketet saját kényelmünk szerint lehet elhelyezni akárhol a telefon hátlapján, amit le is lehet venni és azután is újra használható. Kicsire összecsukva könnyen elfér a zsebünkben is, illetve védi a kamerát letéve, hiszen az nem ér le az asztalra így nem karcolódik.

Mindenképp érdemes kipróbálni, hiszen sok előnye mellett  fontos, hogy nem túl drága kiegészítő, sőt mivel sok színben és trendi mintával kapható, fel is dobhatjuk vele a készülékünket.

Ha kedvet kaptál hozzá és szeretnél beszerezni egy ilyen szuper kis kiegészítőt, nézz szét webshopunkban, ahol számos egyéb kiegészítő mellett széles popsocket kínálatból is válogathatsz. https://tokgalaxis.hu/popsocket



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0