facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Megszűnik az iPhone Mini
2022. 05. 09.

Az Apple a kompakt mobil visszahozatalát azzal kísérelte meg, hogy az iPhone 12 kiadásakor, egy kisebb méretű készüléket is piacra dobott, amit korábban sokan hiányoltak, hiszen a nagyobb méretű telefonok fogása nem mindenki számára volt kényelmes, sokan nem szeretik azokat.

Visszajelzések a mini szériáról

Bár az iPhone mini megjelenése után nagyon sok pozitív visszajelzés kaptak, úgy tűnik mégsem olyan népszerű a mini kiadás. Hiába bármilyen közvélemény kutatás vagy véleménynyilvánítás, az eladások száma mutatja meg, hogy mennyire népszerű egy telefon. A számokból pedig egyértelművé vált, hogy a 12 és 13-as széria mini készülékeinek eladása jóval elmarad társaitól. Épp ezért röppent fel március környékén az a pletyka, hogy nem gyártják tovább a mini szériát, tehát az iPhone 14 gyártása során a mini már nem kap szerepet. 

Most májusban is ez a hír járja, így már majdnem hogy biztosra vehetjük, hogy a következő generációban nem számíthatunk a kompakt mobilok érkezésére, csak a 6,1 és 6,7 hüvelykes kijelzőkkel rendelkező készülékekre.

Az iPhone 14 megjelenése

Az iPhone 14 megjelenésére egyébként körülbelül 2022 szeptemberében számíthatunk, amiben 4 modell lesz, köztük a továbbfejlesztett Pro modell is. Információk szerint a következő készülékek jelennek majd meg: 

- Phone 14 – 6,1 hüvelykes kijelző

- iPhone 14 Max – 6,7 hüvelykes kijelző

- iPhone 14 Pro – 6,1 hüvelykes 120 Hz-es kijelző

- iPhone 14 Pro Max – 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es kijelző

Valószínűleg az iPhone 14 Max helyettesíti majd a megfizetethetőnek számító minit. A 14-es széria megjelenéséről és kamerájáról, kijelzőjéről és tudásáról számos találgatást olvashatunk, ezért is várja mindenki annyira a szeptembert, hogy már biztosat tudhasson. Egy biztos, a megrögzött iPhone rajongók biztosan lecsapnak rá. 



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0