facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Öltöztesd okosórádat
2022. 03. 08.

Előző bejegyzéseinkben ismertettük, hogy milyen tudású okosórák vannak. Ha eldöntötted, hogy neked szükséged van egy ilyen szuper eszközre, esetleg már a kezeden is van, akkor jöhet a következő lépés, öltöztesd saját stílusod szerint az órádat.

Dobd fel színekkel

Egy okosórában sok lehetőség rejlik. Ezt a kis kütyüt annyi mindenre lehet használni, hogy szinte mindenkinek megéri venni egyet. De nem elég, hogy ilyen okos, akár még öltöztethet is. Az okosórákhoz tartozó szíjakat cserélhetjük, váltogathatjuk. Szíjak színes palettája közül válogathatunk, de nem csak színben, hanem stílusban is, lehet sportos vagy akár elegáns is.

Több kategóriából választhatsz

Az okosórák megjelenésével egy új korszak köszöntött be az órák világába. Ezzel a kis eszközzel sok lehetőségünk nyílt, gyakorlatilag egy telefon a csuklónkon. Mégis megmaradt valami a régi, klasszikus órákból, ezek pedig az óraszíjak. Ahogy a régi órák, a mai órák is különböző szíjjal vannak ellátva. Nagy különbség viszont, hogy miután az óra a tiéd, annyi szíjat veszel hozzá, amennyit szeretnél, különböző színben és stílusban, és olyan gyakran váltogathatod, ahogyan jól esik. Választhatsz szíjat sportoláshoz, elegánsabb vagy lazább viselethez is. Az okosórákhoz számos helyen válogathatsz kiegészítőket, akár nálunk is, webshopunkban: https://tokgalaxis.hu/okosora-kiegeszitok

Okosóra szíjak

Ahogy fentebb is írtuk, nem csak színben különbözhetnek egymástól a szíjak, hanem stílusban is, de még anyagában is. Lássuk miből lehet válogatni:

Örök klasszikus, a bőrszíj. Ha ragaszkodsz a klasszikushoz, választhatod a bőrszíjat órádhoz, ezekben is van színválaszték. Ez a legtermészetesebb anyag, ami létezik. Kialakításában van olyan bőr szíj, aminek belső és küldő borítása is bőrből van, vagy egy másik fajtája, ami belül szilikon, kívül pedig bőr. A második fajtánál nem kell tartani tőle, hogy a belső rész elfeketedik vagy megkeményedik.

A legelterjedtem a szilikon szíj, ami a legjobb választás sportoláshoz, nem keményedik, ha nedves lesz, csak meg kell törölni és indulhatunk is tovább. Azon kívül, hogy nagyon divatos és rengeteg színvariációban megtalálható, előnye, hogy nagyon rugalmas, nem deformálódik el, viselete kényelmes és nem utolsó sorban környezetbarát is.

A bőr klasszikus alternatívája a fém óraszíj. Léteznek finom szövésű és hagyományos durvább fém szíjak. A fémérzékenyek sajnos ezeket nem tudják viselni, de szerencsére több alternatíva között tudnak ők is választani.

Ha az eddigiek nem jöttek be, akkor még mindig ott egy lehetőség, a szövet szíj. Az óraszíjak ezen fajtája nyáron a legkényelmesebb viselet. Olyan lélegző anyag, ami hamar megszárad, jól szellőzik, könnyen tisztítható. Tökéletesen alkalmas sportoláshoz, akár úszáshoz is, mivel semmilyen kárt nem fog okozni neki a nedvesség. Egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen méretre állítható, kényelmes viselet.

Webshopunkban több fajta okosórához is tudsz válogatni a kiegészítők közül. Nézz be hozzánk, találd meg a leginkább hozzád illő kiegészítőket, és öltöztesd okosórádat saját stílusod szerint.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0