facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Védd gyermekeid eszközét is
2022. 10. 21.

Már korábban is többször utaltunk arra, hogy a telefonok vagy egyéb eszközeink védelmén nem szabad spórolni, és nincs ez másképp a gyermekeink mobil eszközeivel sem, sőt még inkább kell figyelni.

A telefontok befektetés

 

A telefonok ma már szinte senki kezéből nem hiányozhatnak, mindenki mindennapjai része, és természetesen már az okostelefonokat nem csak hívások indítására, fogadására használjuk, hanem azon nézzük meg az aktuális híreket, vásárolunk, keresünk, zenét hallgatunk stb. Olyan multifunkciós eszközök, amelyek segítik a hétköznapokat, ezért érdemes megóvni őket a portól, ütésektől és egyéb sérülésektől. Mivel az okostelefonok manapság akár több százezer forintba is kerülhetnek, nem szabad spórolni azok védelmén. Egy jó telefontok és egy üvegfólia megfelelő védelmet képes nyújtani eszközöknek, nem mellesleg mutatós is lehet, akármilyen stílust szeretnél képviselni, az elegánstól a sportosig. 

 

Egy erős tok biztonságot jelent

 

Gyermekeink ma már egészen kisiskolás kortól használhatnak telefont, sokan előnyösnek tartják, hogy el lehet érni őket és GPS segítségével mindig tudhatják merre járnak. Az iskolában, játszótéren, edzésen használat közben sokszor kiejtik a kezükből, az iskolatáskából kiesik, futás közben elhagyják a telefonjaikat, ezért is érdemes minél jobb védelmet biztosítani eszközeiknek. Vannak olyan tokot, amelyek egészen extrém helyzetekben is kiváló védelmet tudnak adni, ellentétben egy sima szilikon toktól, melyek leginkább a kisebb ütésektől, kopástól kímélik meg a telefont. Egy megerősített műanyag tok, egy bőrtok kiválóan alkalmas nagy igénybevétel esetén is, és ha ehhez társul egy üvegfólia is, akkor nyert ügyed van. 

 

A kicsik stílusában is

 

Ahogy a felnőtteknek is, a kicsik és a fiatalok számára is fontos a védelem mellett a megjelenés is. Szerencsére rengeteg tokból választhatsz, hiszen színben és mintában is hatalmas választék áll rendelkezésre, bármilyen fajtájú tokra esett a választásod. Ha ez nem lenne elég, akár egyedi képeket is nyomtathatsz rá. 

 

Ha szeretnéd megóvni gyermeked eszközét a töréstől és a karcolásoktól, válassz webáruházunkban egy jó tokot, és ne felejts rendelni mellé üvegfóliát sem.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0