facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Az Apple rajongók három új óra közül is választhatnak
2022. 10. 17.

Az Apple idén szeptemberben három új órát is bejelentett, az Apple Watch Series 8 mellett az Apple Watch SE 2-t és az Apple Watch Ultra-t is.

iWatch 8

 

Az Apple Watch 8 kinézetre majdnem ugyanolyan, mint elődje, mégis számos újdonsággal kecsegteti használóit. Azon kívül, hogy nagyobb hangsúlyt fektettek az adatbiztonságra, az óra képes az autóbaleseteket is érzékelni és értesítést küldeni a sürgősségi egységeknek. A csukló hőmérséklete alapján még több egészséggel kapcsolatos információt szolgáltat, a női menstruációs ciklus is pontosabban követhető vele. A 8-as széria órái a roaming szolgáltatásokhoz is csatlakoznak, megjelennek SIM-es és SIM nélküli verzióban is. 

 

iWatch SE 2

 

Az SE széria óráit is frissítették, amit rendkívül sokan vártak. Ára rendkívül kedvező, a SIM kártyás verzió 154 990 forint, míg a SIM nélküli 129 990 forintért megvásárolható. Három színben jelenik meg, ezüst, éjfekete és csillagfényben, újrahasznosított alumínium tokban. 



Apple Watch Ultra

 

A 8-as széria meghozta az Apple órák Pro modelljét, ami az Ultra nevet kapta. Kijelzője 49 mm-es, a ház titániumból készült. Az óra még egy gombbal kiegészült, jár hozzá egy titánium csattal ellátott speciális, és egy sportolóknak és úszóknak kifejlesztett óraszíj is. Üzemideje 38 órás, de alacsony töltöttségű módban, akár 60 órát is kibír. Az Ultra modell csak mobilhálózatos kiadásban elérhető, továbbfejlesztett GPS-el jelenik meg, pontosabb helyadatokat képes megadni. Alkalmas búvárkodás esetén is, van rajta egy új, búvárkodás alkalmazás is, amivel még több információhoz juthat tulajdonosa. Az órába plusz egy hangszóró bekerült, aminek segítségével vészhelyzeti szirénát is indítani lehet. 

Az eddigi Apple Watch-ok között ez a legdrágább, 419 990 forintért megvásárolható, cserébe azonban számos előnyét élvezhetjük.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0