facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Üvegfólia okosórához
2023. 02. 24.

Az okosórák könnyen sérülnek, karcolódnak, így annak védelméről is érdemes gondoskodni, mivel nagyon zavaró ha például amikor a vadonatúj óránk megkarcolódik. Érdemes már az órával együtt megvásárolni, de ha ez mégsem történik meg akkor természetesen bármikor pótolhatjuk.

Az üvegfólia előnyei

 

Ahogy a telefonok és tabletek esetében, úgy az okosórák üvegfóliája több előnnyel is járhat:

  1. Védelem: Az üvegfólia megvédi az okosóra kijelzőjét a karcolásoktól és a sérülésektől, amelyek akár a mindennapi használat során is előfordulhatnak. Ezzel növelheti az okosóra élettartamát, és megőrizheti annak esztétikai értékét.
  2. Érzékenység: Az üvegfólia vékony és átlátszó anyag, így nem zavarja az okosóra érzékenységét. Ez azt jelenti, hogy az érintőképernyővel és a gombokkal továbbra is zavartalanul tud kommunikálni.
  3. Egyszerű telepítés: Az üvegfólia könnyen telepíthető, és általában nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy szakértelemet. Sok üvegfólia rendelkezik speciális ragasztó réteggel, amely lehetővé teszi a sima és buborékmentes felhelyezést.
  4. Költséghatékonyság: Az üvegfólia olcsóbb alternatívát jelenthet, mint az okosóra kijelzőjének cseréje vagy javítása, ha az sérült. Így megspórolhatja a javítási költségeket, miközben továbbra is megóvja az okosóra kijelzőjét.

 

A kijelzővédő üvegfólia felhelyezése ugyanúgy működik, mint a telefonhoz használt fóliák esetében. Elsőnek meg kell tisztítani az óra számlap felületét, amihez jó esetben kapunk egy nedves és egy száraz törlőkendőt. Amikor megtisztítottuk, és meggyőződtünk róla, hogy nincs rajta semmi, akkor rá kell tenni a fóliát és szépen el kell simítani a fóliát úgy, hogy ne legyen buborékos. Ha ez sikeresen megtörtént, akkor nyugodtak lehetünk, hiszen megelőzhetjük a karcokat, nem lesz foltos és zsíros a kijelzője. 

 

Elmondható tehát, hogy az üvegfólia kiváló védelmet nyújthat az okosóra kijelzőjének, miközben nem befolyásolja annak érzékenységét. Ha te is szeretnéd megvédeni órádat a karcoktól, rendelj webshopunkból védőfóliát, és válassz hozzá egy menő szíjat is.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0