facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Motoros és biciklis telefontartók
2023. 02. 28.

Te is szeretnél úgy túrázni, hogy közben nem kell aggódnod a telefonod épségéért, sőt közben még a GPS-t is tudod használni? Ha igen, akkor megmutatjuk, hogy milyen előnyei vannak a motoros és biciklis telefontartóknak!

Védd a telefont a legextrémebb utakon is

 

Biciklis és motoros túrák során is szükség lehet GPS segítségére. Ehhez szükség van egy olyan telefontartóra, ami stabilan tartja a mobiltelefont, akkor is ha nagy sebességgel vagy akár göröngyös utakon közlekedünk.

A biciklis és motoros telefontartók használata számos előnnyel járhat:

  • Ha a telefontartóban tartod a telefont, nem kell azon aggódnod, hogy a kézben tartott készülék eltereli a figyelmedet az útról. Ezzel a koncentráltabb és biztonságosabb vezetést érheted el.
  • Ha navigálni szeretnél a telefonod segítségével, sokkal kényelmesebb és egyszerűbb használni a telefontartót, mint kézben tartani.
  • A telefontartók nem csak arra használhatók, hogy a telefonodat a motorod vagy biciklid kormányára rögzítsd, hanem sokan képesek tartani más eszközöket, például GPS-t vagy MP3 lejátszót.
  • Az időjárásnak való kitettség miatt a telefonokat és más eszközöket általában kisebb vagy nagyobb károk érik, ha kint hagyod az esőben vagy a napsütésben. Egyes telefontartók kialakítása azonban lehetővé teszi a víz és a nap káros hatása elleni védelmet.
  • A telefonokkal való használatra tervezett kormány- és motoros telefontartók ergonomikus és tartós anyagokból készülnek, így az eszközök stabilan és biztonságosan rögzíthetők rajtuk. A legtöbb telefontartó képes a telefonokat könnyen be- és kicsúsztatni, így nincs szükség különösebb erőkifejtésre, amikor ki szeretnéd venni a telefont a tartóból
  • Léteznek olyan univerzális telefontartók, melyek 360 fokban elforgathatók


Ha szeretnél egy olyan mobiltartót, ami olyan biztosan tartja készülékedet, hogy nem jelenthet akadályt sem a sebesség, sem az út minősége, akkor rendelj weboldalunkról biciklis vagy motoros telefontartó tokot.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0