facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Power bank: az utazók legjobb barátja
2023. 03. 06.

Veled is előfordult már, hogy telefonod, tableted, vagy bármely okos eszközöd lemerült, és még jó ideig nem tudtad tölteni? Hiába volt nálad töltő, nem volt a közelben konnektor? Ilyenkor a legjobb megoldás a power bank, amivel bárhol, bármikor töltheted eszközeidet. Mutatjuk az előnyeit!

A power bank előnyei

A power bank egy hordozható akkumulátor, amely lehetővé teszi az okostelefon, tablet, bluetooth hangszóró vagy más USB-vel tölthető eszköz töltését bárhol, ahol nincs hozzáférhető elektromos aljzat. Előnyei:

  • Hordozhatóság: a power bankok általában kis méretűek és könnyen hordozhatók, így ideálisak azoknak, akik sokat utaznak, vagy akiknek állandóan szükségük van az akkumulátorok töltésére.
  • Kényelem: lehetővé teszik a mobil eszközök töltését bárhol, így nem kell keresni elektromos aljzatot vagy adaptert, ha az akkumulátor lemerült.
  • Időtakarékosság: több mobil eszközt is tölthetünk egyszerre, így időt takaríthatunk meg, és nem kell várni, amíg az egyik eszköz teljesen feltöltődik, mielőtt elkezdjük tölteni a másikat.
  • Töltési sebesség: gyorsabb töltési sebességet biztosítanak az okostelefonokhoz és tabletekhez, így az eszközöket gyorsabban tölthetjük fel.
  • Kapacitás: nagyobb kapacitással rendelkeznek, mint a mobiltelefonok beépített akkumulátorai, így többször is feltölthetjük velük az eszközünket, mielőtt újra fel kell tölteni őket.
  • Ár-érték arány: általában megfizethető áron kaphatók, és hosszú távon jelentős megtakarítást jelenthetnek, mivel olcsóbbak mint például egy telefon akkumulátor cseréje. 

Általánosságban elmondható, hogy mindenkinek megéri beszerezni egy power bankot, mert bármikor szükség lehet rá. Akik sokat utaznak, sportolnak, túráznak tudják, hogy mennyire hasznos lehet ez a kiegészítő eszközeik mellé. 

power bank

Különböző kapacitás

 

A power bankok különböző kapacitással rendelkeznek, ettől is függ, hogy mennyi energiát képesek tárolni és leadni. A kapacitást mAh-ban vagyis milliamperórában adják meg, és minél nagyobb ez az érték, annál több energiát képesek tárolni. A kisebb kapacitású energiatárolók 2000 mAh-tól 5000 mAh-ig terjednek, míg a nagyobb kapacitásúak 10000 mAh-tól akár 30000 mAh-ig. Fontos megjegyezni, hogy ez befolyásolja méretüket és súlyukat is, ezért amikor power bankot vásárolunk, fontos figyelembe venni az eszközünk akkumulátora kapacitását, valamint azt, hogy milyen gyakran használjuk, hogy a megfelelő kapacitású power bankot válasszuk.

 

Szerezd be te is saját power bankodat a tokgalaxis webshopjából, hogy bárhol, bármikor tölthesd eszközeidet! 



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0