facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Hogyan tisztítsuk meg a telefontokunkat?
2023. 03. 14.

A telefonok ma már nélkülözhetetlen részei életünknek, és ahhoz, hogy sokáig szolgáljanak, fontos, hogy megfelelően törődjünk velük. Azonban a telefonok mellett a hozzájuk tartozó tokok is megérdemlik a figyelmet. A telefontokok védelmet nyújtanak a telefonunk számára, de ugyanakkor állandó használatuk során számos baktériumot és koszt gyűjtenek. Megmutatjuk hogyan tisztítsuk meg a telefontokunkat, és hogyan őrizhetjük meg őket hosszú távon.

Szilikon és műanyag telefontok tisztítása

 

Szilikon és műanyag telefontok tisztítása általában egyszerű és gyors. A legfontosabb, hogy óvatosan tisztítsuk meg a tokokat, hogy ne karcolódjon meg a felületük. Használhatunk hozzá puha vizes, szappanos rongyot, makacsabb szennyeződésekhez, baktériumok eltávolítására fertőtlenítő kendőt. Az alkoholos törlőkendők nagyon hatékonyak a baktériumok és a kosz eltávolításában, azonban  használatuk károsíthatja a telefontok anyagát. Ennek elkerülése érdekében használjuk őket óvatosan, csak akkor, ha nincs más lehetőségünk.

 

Bőr telefontok tisztítása

 

A bőr telefontokok gyönyörűek, elegánsak és divatosak, ugyanakkor kényesek és igénylik a megfelelő ápolást és tisztítást. Ha bőr telefontokot használsz, kövesd az alábbi tippeket annak érdekében, hogy a tok mindig tiszta és szép maradjon:

 

  • Használj puha rongyot a bőr telefontokok tisztításához. Ez segít eltávolítani a koszt a tok felszínéről anélkül, hogy megrongálná vagy megsértené a bőrt. 
  • Ápold bőrápoló szerrel, hogy megőrizze az eredeti színét és textúráját, és megakadályozd a bőr megrepedését vagy kiszáradását. Az ápolószert vidd fel a tokra egy puha ronggyal, majd hagyd megszáradni.
  • Kerüld az erős vegyszereket, például a fehérítőszert, az alkoholt és a súrolószereket, mert ezek károsíthatják a bőrt.
  • A bőr telefontokok érzékenyek a nedvességre, ezért ügyelj arra, hogy ne érjen vízbe vagy más folyadékba. Ha mégis nedvességgel érintkezne, töröld át azonnal egy puha ronggyal, majd hagyd megszáradni.
  • Ne tedd ki közvetlen napfénynek vagy forróságnak, mert ezek károsíthatják a bőrt és kiszívhatják belőle az olajokat. 

 

Azért, hogy a telefontokok hosszú távon használhatóak maradjanak, fontos, hogy megfelelően vigyázzunk rájuk. Ügyeljünk arra, hogy ne szenvedjenek nagyobb ütést, és ne tegyük ki őket túlzott hőhatásnak sem. Ha a tokunkat hosszabb ideig nem használjuk, akkor érdemes egy védőfóliába vagy tasakba helyezni, hogy megóvjuk a karcolódástól, a portól és egyéb szennyeződésektől. 

Ha szeretnél egy igazán divatos telefon vagy tablet tokot, válassz a stílusodnak megfelelően és rendeld meg webshopunkból! Mielőtt leadod rendelésed nézz szét nálunk, és tedd hozzá a rendeléshez, amire még szükséged van!



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0