facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Új kompakt klaviatúrával jön a Samsung- ez a Samsung Smart Keyboard Trio 500
2021. 04. 29.

Kifejezetten jó ötlettel állt elő a Samsung. Egy kompakt klaviatúra, ami megkönnyítheti a felhasználóknak az eszközhasználatot. Manapság egyre többen használnak több kütyüt egyidőben, mint a telefon, tablet, okostévé stb., a Samsung pedig megalkotta az egyszerre több eszközhöz is csatlakoztatható billentyűzetét.

Ez a Samsung Smart Keyboard Trio 500

A billentyűzet bluetooth-on keresztül képes kapcsolódni egyszerre 3 eszközhöz is, közöttük pedig csak egy gombnyomással tudunk váltani. A billentyűzeten az F7-F9 gombokkal tudunk majd váltani az eszközök között, és egy dedikált DeX gomb is helyet kap rajta az F12 billentyűn. Ezt használva a Samsung asztali felülete jelenik meg, ha egy One UI 3.1-et futtató DeX kompatibilis készülékhez csatlakozunk.

 

A készüléket várhatóan májusban dobják piacra, így hamarosan az is kiderül, hogy mennyi az üzemideje, milyen a minősége, és azt is, hogy mennyi lesz az ára. Elérhető lesz majd fekete és fehér színben is, így mindenki kiválaszthatja a hozzá jobban illő terméket.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0