facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Ilyen lesz az iPhone 13
2021. 04. 29.

A szokásoknak megfelelően ősszel fogja kihozni az Apple az új iPhone szériát, ami várhatóan nem sokat fog változni a 12-es szériához képest. A tendenciák alapján az Apple kétévente hoz nagyobb újításokat a design területén.

Ne várjunk mini változatot?

A tavalyi széria mini változata nem igazán nyerte el a felhasználók tetszését, hiszen a gyártást folyamatosan csökkenteniük kellett. A 12 széria mini verziója nem érte el az iPhone SE és az XR eladási számait sem, így számíthatunk arra, hogy az idei évben búcsúzhatunk a mini változattól.

 

Kiszivárgott kép az iPhone 13-ról

Az iPhone 13-ról kiszivárgott fotó alapján az új széria minimális változást hoz a tavalyi modellhez képest. A szögletes formát enyhén lekerekített sarkok követik a könnyebb fogás érdekében. A hátlapi kamera is változásokat hoz: a lencsék nem egymás alatt fognak elhelyezkedni, hanem egymással átlósan, valószínűleg azért, hogy nagyobb optikát tudjanak alkalmazni. A led pedig felkerül a jobb felső sarokba. A kamerasziget jobban kitüremkedik majd a korábbi verziókhoz képest, viszont egy jóval profibb kamerát kapunk cserébe.

Bár a kiszivárgott kép csak a hátlapot mutatja meg, az előlappal kapcsolatosan is vannak várakozások. A korábban kikerül tervrajzok alapján a képernyő tetejére benyúló szenzorsziget mérete csökkenni fog. A kijelző pedig teljesen megújulhat az LTPO-OLED technológiának köszönhetően, ami sokkal jobb képminőséget és fényerőt biztosít a felhasználnak, valamint megjelenhet a 120 HZ-es képfrissítés is.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0