facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Érintés nélkül is használhatjuk majd az Apple Watch-ot
2021. 05. 27.

Nemsokára érintés nélkül is használhatjuk majd az Apple okosórákat, az Assistive Touch segítéségével, ami egy olyan technológia, amivel megkönnyíthetjük az okos eszközeink irányítását.

Nemsokára eljön az idő, hogy az Apple Watch is támogatja ezt a technológiát. Az igaz, hogy az Apple okosóráira ma sem panaszkodhatunk, hiszen nagyon jól működő eszközök. Viszont tovább fejlesztik ezzel a funkcióval, és így akár érintés nélkül is használhatóak lesznek ezek az eszközök.

Az Assistive Touch funkció beépítésével az okosóra képes lesz felismerni bizonyos izommozgásokat és ezeket utasításnak vesz. Igaz, hogy ez egy igazán kényelmes funkció, de gondoljunk csak bele, hogy olyanok számára is lehetővé teszi az óra használatát, akik valamilyen oknál fogva eddig nem tudták használni.

És hogy mikor próbálhatjuk ki?

Előre láthatóan a következő széria már lehetővé teszi ennek használatát, de ezt csak a soron következő WWDC konferencián való bemutatása után tudhatjuk meg pontosan.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0