facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Új funkció Spotify-on
2021. 08. 09.

A Spotify is igyekszik lépést tartani a felhasználók igényeivel, ezért új funkciót vezet be, amivel pontosan tudhatjuk, hogy mikor, milyen új tartalommal bővül a repertoárja. A StreamOn megosztotta februárban, hogy az alkalmazás naponta mintegy 50.000 új tartalom kerül feltöltésre, amit ugye nagyon nehéz nyomon követni.

Mi is a What's New?

A What’s New opció bekapcsolásával az alkalmazás automatikusan értesíteni fog minket, ha valamilyen új tartalom jelenik meg, legyen az új zene vagy podcast. Nem kell mást tennünk, mint az újonnan megjelenő harang jelre rákoppintani, amivel be is kapcsoljuk az új funkciót, így a követett előadók új tartalmairól már kapni is fogjuk az értesítést. Amikor belépünk az alkalmazásba, a csengőn jelenik meg egy kék pont, ez jelzi azt, hogy újdonsággal találkozhatunk. Az új funkció elérhető lesz az Android és az iOS felhasználók számára is.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0