facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Egyre stabilabb a HONOR
2021. 08. 19.

A Huawei nehézségei során a Honor úgy próbálta meg túlélni a „válságot”, hogy különvált az anyacégtől, és komoly átszervezésekbe és újításokba kezdtek. Most bebizonyosodik, hogy a márkának ez volt a lehető legjobb döntés.

Mit mutatnak a statisztikák?

A Counterpoint Researchis beszámolója szerint a szétválás meghozta a várt sikert, hiszen a statisztikák azt mutatják véget ért az eladási számok csökkenése, és az 50-es termékcsalád megjelenése is az eladások növekedését eredményezte.

A Counterpoint szerint a márka a piacon már az elsőbbségi helyekért is harcba szállhat. A Honor 50 megjelenése után ugyanis mintegy két hét alatt az eladások 36%-al növekedtek. A gyártó ezután még további növekedésre számít, hiszen nemokára érkeznek a Honor Magis 3 modellek is.

A siker titka

A Honor sikerének egyik mozgatórugója a vásárlók márkahűsége, a másik pedig a cég fejlesztési és kutatási részlegének profizmusa, ahova a Huawei-től való szétválás után mintegy 4000 embert vettek fel. Ezeken kívül a cég szoros kapcsolatot ápol az egyik legnagyobb értékesítő hálózattal, a China Digital-lal, így képesek minél szélesebb körben értékesíteni eszközeiket.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0