facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
A Facebook is beszállt az okosszemüveg üzletbe
2021. 11. 04.

A Facebook is elérkezettnek látta az időt és beszállt az okosszemüveg üzletbe. Ráadásul nem mással karöltve tette ezt, mint a szemüvegek egyik vezető márkájával, a Ray-Bannal.

Mit tud a szemüveg

A két cég által kifejlesztett okosszemüveg egy klasszikusnak mondható Ray-Ban stílusban jelenik meg, különböző keret és lencse színek kombinációjában. A szemüveg rendelkezik két 5megapixeles kamerával, egy érintőpaddal, hangszórókkal, három mikrofonnal és egy töltőtokkal. A kamera a fényképezésen kívül 30 másodperces videófelvételt is képes készíteni. A beépített mikrofonok előnye, hogy képesek a zajszűrésre is, így elég jó minőségű a hangrögzítés videózás közben. A beépített tárhely alkalmas mintegy 500 fénykép és 30 videó tárolására.

Az új Facebook View alkalmazás tárolja az információkat, amivel szerheszthetjük és tovább is küldhetjük a közösségi portálokra, alkalmazásokra.

A 299 dolláros szemüveg akár 3 napig is használható egy töltéssel, kapunk hozzá egy tokot, tisztítókendőt és USB kábelt is.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0