facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Tovább zöldül a Vodafone
2021. 11. 05.

A Vodafone 2019 végén, decemberben határozta el, hogy 2020 áprilisáig felére csökkenti a nem alapvető műanyag felhasználását. Ezzel egy fenntarthatósági stratégiát indított meg, melynek egyik eleme a most bevezetett környezettudatos SIM kártya.

Itt az ecoSim

Becsülendő, hogy a cég több fronton is tesz azért, hogy minél környezettudatosabban működjön. Ennek részeként, első lépésként a SIM kártyák klasszikus kártyatartójának méretét csökkentették felére, majd 2021 augusztusától bevezették az úgynevezett eSIM-et, ami egy plasztikkártya mentes, teljes értékű verzió. Most pedig azoknak, akiknek telefonjuk nem támogatja az eSIM-et, bevezetik a kisméretű környezettudatos ecoSIM kártyát.

Az ecoSIM elérhető a Vodafone 12 európai piacán, valamint Törökországban, Egyiptomban és Dél-Afrikában is. Ez azt jelenti, hogy a készletkiürítések után a Vodafone eSIM-eket fog kibocsátani azoknak, akiknek készülékük azt támogatja, akiknek nem, azoknak pedig 100%-ig újrahasznosított anyagokból készült ecoSIM-et biztosít.

A fenntarthatósági stratégia kapcsán a vállalat már 2020-ban is óriási eredményeket ért el. A SIM kártyatartók méretének csökkentésével évi 340 tonnával csökkentik a műanyag felhasználást, ami 1760 tonna szén-dioxid kibocsátást jelent. Az ecoSIM bevezetésével tovább csökken ökológiai lábnyomuk, hiszen így további 320 tonna új műanyag előállítását spórolnak meg, ami 1280 tonna szén-dioxid kibocsátást jelent.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0