facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
2023-ig is eltarthat a chiphiány
2021. 11. 10.

A világon mindenhol, szinte minden téren tapasztalható a globális chiphiány jelenléte. Legyen szó az autógyártásról, szórakoztató iparról, mindenhol gondok jelentkeznek. Az elemzők szerint ennek a chiphiánynak nem is lesz hamarosan vége.

Minek köszönhető a chiphiány

A chiphiánynak három fő oka van: az óriási kereslet, a termékciklus és a prioritás. A koronavírus járvány egyik hozománya az elektronikai termékek iránti kereslet növekedése, mind az otthoni munkavégzés és a szórakozás miatt is. A korlátozott kínálat problémát okozott a kisebb cégeknek, hiszen a nagyobb vállalatok élveztek prioritást.

A chiphiány enyhítésére különböző eszközökkel törekednek. Az érintett cégek átalakítják a gyártási modelljüket, azonban valószínűleg ez nem lesz elegendő, nem kínál teljes megoldást a fennálló problémára, hiszen ez csak rövidtávú megoldást jelent. A hosszú távú beruházások hatásai évek múltán fogják éreztetni a hatásukat, így a chiphiány 2023-ig is eltarthat, amely hullámokban fog érkezni a piacra.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0