facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Te tudtad? Mire való ez a pici lyuk a kamerádon?
2021. 02. 01.

Ma, a digitális világban annyi eszközt használunk, hogy sokszor nem is tudjuk, hogy azok hogyan is épülnek fel, mi miért van az eszközeinket és azok vajon miért épp ott vannak, ahol.

Legtöbbünknek az a fontos, hogy kényelmesek legyenek, könnyen használhatóak, és egyszerűek még a leglaikusabbak számára is.

Biztosan sokan nem tudják, hogy miért van egy a pici lyuk is a telefonjuk kameráján, a kamera és a vaku között.

Az Apple készülékeken igazából ez már az Iphone 5 széria óta megtalálható és egészen biztos, hogy sokakat foglalkoztat a kérdés, mire is való, de sokak számára egyszerűen fel sem merül ez a kérdés.

Lássuk mi is ez a titokzatos jelenség

A megoldás nem más, mint egy harmadik hangszóró, aminek igen fontos szerepe van nem csak a telefonálásban, hanem a videófelvételek alkalmával is.

A három mikrofon sokban kényelmesebbé teszi az eszközhasználatot. Telefonálás közben például képes kiszűrni azokat a környezetünkből érkező felesleges zajokat, amelyekre nincs szükség, így a telefon másik végén lévő személy sokkal tisztábban hallja, hogy mit mondunk neki. Videó készítés közben is nagy szolgálatot tesz nekünk, hisz több irányból érkező hangot képes tisztán rögzíteni. A három mikrofon közösen dolgozik, kiszűri a felesleget és gyönyörű hangfelvételeket készít. Sőt, Siri használatakor is fontos szerepe van, mert a harmadik hangszóró segítségével könnyedén képes megérteni minket.

 

 

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0