facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Bemutatták a Samsung új csúcskészüléket: a Galaxy S21-et
2021. 01. 25.

Jó hír a Samsung kedvelőinek, hogy január 14-én bemutatták az új Samsung csúcskészülékeket, az S21 szériát.

Három mobilkészüléket dobnak piacra, az S21, S21+ és az S21 Ultra-t. Az eddigiekhez képest hoznak változást pozitív és negatív irányban is.

 

Hangsúly a kamerán

Akinek eddig is fontos volt, hogy jó minőségben fotózzon és vidózzon, annak van oka az örömre, hiszen az S21 pontosan ezen funkciók tökéletesítésére van kiélezve.  A cél az volt, hogy a felhasználok bármilyen körülmények között profi fotót tudjanak készíteni.

Az S21 és S21+ hátlapi kamerája nem igazán változott az előző modellhez képest: 12 megapixeles, ultraszéles látószögű kamera, 12 megapixeles fő kamera, 64 megapixeles telefotó kamera háromszoros hibrid optikai zoommal, harmincszoros maximális nagyítással. A készülékkel lehetőség van akár a 8K videórögzítésre is.

 

Az igazi nagy dobás az Ultra

A prímet az S21 Ultra fogja vinni, ami nem csak prémiumkategóriás anyagokból van összerakva, ívelt kijelzővel, de neki lesz a legütősebb kamerája, ami szintén képes 8K videókat is rögzíteni.

A hátlapi kamera tulajdonságai: 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera, 108 megapixeles fő kamera, 10 megapixeles telefotó kamera háromszoros optikai zoommal, 10 megapixeles periszkópos telefotó kamera tízszeres optikai zoommal és százszoros maximális nagyítással, lézeres autofókusz szenzor.

Mindhárom készülék kijelzője Gorilla Glass Victus üveg, az Ultra verzión pedig a hátlap védelmét is ez biztosítja.

Az S21 és az S21+ készülékek fém keretben üveg hatású, műanyag hátlappal rendelkeznek – ez az ún.: “Glasstic”, ezen kívül pedig lapos kijelzővel látták el, ami a Samsung prémium kategóriás készülékek után kicsit szokatlan. Azonban kompenzálták ezt azzal, hogy ugyanúgy megkapták a csúcshardvert, az 5G támogatást, a 120 Hz-es AMOLED panelt és a remek kamerákat, valamint árban is elérhetőbb, alacsonyabb kategóriába tartoznak.

 

Miről kell lemondanunk:

  • az S21 és az S21+ esetében a tárhelybővítés lehetőségéről, ugyanis a gyártó nem biztosított helyet az SD kártyáknak
  • az S Pen támogatásról, mivel azt csak az Ultra változat támogatja, viszont ennek nincs helye a vázban, illetve a ceruza nem jár a telefonhoz, hanem külön meg kell vásárolnunk, ha használni szeretnénk.
  • magáról töltőről, mivel a telefonokhoz csak egy kábel, egy SIM tű és egy használati útmutató lesz csomagolva

 

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0