facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Szerinted is hasznos a vezeték nélküli töltés?
2020. 12. 23.

Nem lehet ettől kényelmesebben tölteni egy okoseszközt

Egy olyan tevékenységet, napi rutint egyszerűsít le, amit szinte már észre sem veszünk magunkon. Megfogjuk a töltőt, bedugjuk a konnektorba, és töltjük a készülékeinket. Mi szükség van arra, hogy mindezt vezeték használata nélkül is meg tudjuk tenni? Mire jó a vezeték nélküli töltő?

Egyértelműen egy biztonságos kényelmi funkció. A működési elve röviden: a töltőpad elektromágneses mezőt állít elő, amit a készülék felhasznál a töltéshez. A gyakorlatban a vezeték nélküliség azért nem teljesen valósul meg, hiszen a töltőpadot magát vezetékkel használjuk, és mint ilyennek az áthelyezése ugynannyi energiát vesz igénybe, mintha a töltőt hurcolnánk magunkkal.

Azonban nagyon nagy előnye ezeknek a készülékeknek, hogy fix helyen tudjuk tartani. A nappalinkban, az irodában vagy a munkahelyünk bármely pontján kijelölhetjük a töltőállomás helyét, ezzel sok bosszúságot spórolunk meg magunknak. Ha te is kerestél már mobiltöltőt 1%-os akksival, amikor nagyon nagy szükséged volna a telefonodra, akkor tudod, mire gondolunk.

Vezeték nélküli töltő

A kényelmet fokozva, léteznek olyan töltőállomások, állványok is, melyek egyszerre több készüléket is képesek tölteni, ezzel energiát és időt spórolva neked. A vezeték nélküli töltés előnyei az alábbi fő pontokban foglalhatók össze:

  • nem kell minden alkalommal keresni a töltőt - ha hajlamos vagy erre, akkor nem kell bemutatnunk a problémát
  • nem használódik el a töltő kábele, nem kell folyamatosan összetekerni, bedugni, kihúzni, nem sérül a vezeték
  • ha fix helyen használod, mindig ott lesz, ahol keresed
  • egyszerre több okoseszközt (telefont, okosórát) is tölthetsz vele

+1 tipp: Új és hasznos rutint is bevezethetsz egy vezeték nélküli töltőállomást használva: este, lefekvés előtt helyezd fel a töltőre az eszközeid, így reggel minden 100%-is akksival vár, és az alvásod minőségére is jó hatással lesz, hanem közvetlen a telefonod és a töltőd mellett pihensz hosszú órákat

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0