facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Ezek a leghasznosabb iPad kiegészítők
2020. 12. 23.

Legyen szó kényelemről, biztonságról vagy az iPad-ed megóvásáról, számtalan hasznos kiegészítővel szerelheted fel készüléked.

A legnépszerűbb - és talán a leghasznosabb - kiegészítő egy iPad-hez mindenképpen a tablettok. Számtalan kivitelben létezik, akárcsak a telefontokok esetében, itt is vannak szilikon tablettokok, kinyithatós tablettokok, hátlap tablettokok és egyéb kivitelek.

A legegyszerűbb a szilikon tok, mely a sarkokban meg van erősítve, ezáltal kellően védi a készüléket, de a súlya nem nő meg, ugyanolyan künnyű marad attól, hogy egy tok lesz rajta. Fontos továbbá olyat választani - bár a legtöbbjük megfelel ennek -, ami könnyedén hajlik, nem válik kényelmetlenné tőle az iPad használata. A szilikon tablettok jelenti a belépő szintet.


Mi az iPad?
Az Apple iPad az Apple cég által gyártott. A készülék bemutatása nagy várakozások után 2010. január 27-én történt meg, nemzetközi bemutatóját eredetileg 2010 áprilisára tervezték, majd készlethiányra hivatkozva májusra halasztották.

(forrás: wikipedia)

Ha sokat használod asztalra kitéve az iPaded, akkor célszerű szétnézned a kihajtható tablettokok között, melyek esetében a keretet és a hátlapot kemény műanyag védi. A borítása eltérő lehet, de egy műbőr felület tapintása lényegesen kellemesebb mint egy hideg, műanyag hatásúé. 

Ahogy a mobiltelefonoknál is fontos, a táblagépeknél pedig igazán célszerű kijelzővédő fóliával ellátni a masinát. Nagy a felület, könnyen sérülhet, ezért szinte felelőtlenség védőfólia nélkül használni az iPad-et. Ezek a termékek jellemzően magas karcállóságúak, minőségi edzett-üvegfóliák, melyek szuperbiztos védelmet nyújtanak a kijelzőnek. 

 
blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0