facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Kamerás óraszíj készült az Apple Watch-okhoz
2020. 12. 08.

Készítettek egy olyan szíjat, ami lehetővé teszi, hogy videóhívásokat bonyolítsunk óránkon.

Bár pletykáltak már arról, hogy az Apple idővel kamerát rakna az Apple Watch okosóráira, és lehetővé tenné a FaceTime-hívásokat a csuklóról, de ez a dolog még várat magára.

Addig is itt a Wristcam nevű szíj az Apple Watch okosórákhoz, ami nem csak a videohívás lehetőséget ígéri, de fotózást és videózást is, közvetlenül az órával.

A tartozékba két Sony szenzoros kamera került, és az Apple is hitelesítette. A videohíváshoz 2 megapixeles, a fotózáshoz 8 megapixeles kamerát mellékelt a gyártó, van mikrofon is. A szíj 8 GB-os tárhelyet is kapott az elkészült anyagok tárolásához, a kapcsolódó app pedig átvisz mindent vezeték nélkül az iPhone-ra.

A felvétel készítéséről LED-fény ad visszajelzést, így elvileg nem lehet olyan könnyen visszaélni a termékkel. A szíj ára 299 dollár, 38, 40, 42 és 44 mm-es méretekben létezik, és elvileg 2021 márciusban kezdik el a kiszállításokat.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0