facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Nőtt az okosórák népszerűsége, vezet az iWatch
2022. 05. 31.

Az okosórák népszerűsége folyamatosan nő mióta megjelentek a piacon, hiszen rendkívül praktikus eszköz. A kezünkön hordott okosórával egy szintig gyakorlatilag helyettesíteni tudjuk a telefonunkat, kiválóan alkalmas sportoláshoz, és az SIM-es eszközöket akár telefon nélkül is használhatjuk bármire.

Az iWatch sikere a márkahűségnek köszönhető

A felgyorsult világban nem is csodálkozhatunk, hogy egy ilyen szuper eszköz ennyire elterjedt a felhasználók körében, sőt elmondhatjuk, hogy népszerűsége egyre inkább nő. A Counterpoint Research leírása szerint az okosórák népszerűség már ebben az évben is nőtt, 2022 januára és márciusa között ugyanis mintegy 13%-al nőtt a kiszállítások száma. Azt is megtudhatjuk, hogy a leginkább kedvelt okosóra márkák az Apple, a Samsung és a Xiaomi, amelyek éves szinten könyvelhetik el a növekedést. A vezető helyet az iWatch kapja, aminek sikere a márkahűségnek könyvelhető el, 14%-al növelte az összesített részesedését és éves kiszállításait. 

A szállítmányozást tekintve az összes régió növekedésnek indult Európán kívül, ami változatlan maradt, azonban ez valószínűleg a jelenlegi helyzetben kialakult logisztikai korlátoknak köszönhető.



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0