facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Fesztiválszezon? Gondoskodj készüléked védelméről
2022. 06. 23.

Itt a nyár, itt a fesztiválok és koncertek ideje. Ebben az időszakban különösen kell figyelni, hogy mit viszünk magunkkal, és a telefonunkkal kapcsolatban is érdemes megfogadni néhány tanácsot.

Vigyél olcsóbb telefont 

Ha drágább telefonod van, érdemes magaddal vinni egy olcsóbbat, amit nem sajnálsz annyira ha poros lesz, leejted, és a tolvajok sem szemelik ki úgy , mintha egy csúcskészülék lenne nálad. Ha mégis úgy döntesz, hogy elviszed az eredeti, drágább telefonod, akkor mindenképp gondoskodj annak védelméről. 

Védd meg készüléked 

Telefonunk több terhelésnek van kitéve, hiszen ilyenkor többször előkerül, hogy videózzunk, megcsörgessünk valakit, stb. Sokkal hamarabb porosodik, karcolódik, gyorsabban merül. Ezért érdemes olyan kiegészítőket választani, amik jobban megvédik, mint egy üvegfóliát és egy nagyobb védelmet nyújtó tokot. Ilyen például egy bumper tok, ami lehet a telefon hátlapját is védő megerősített tok, vagy egy megerősített, ütésálló telefonvédő oldalkeret, aminek magasabb pereme van, így hatékony védelmet nyújta a karcok és felszíni sérülésekkel szemben. Az oldalkeretet akár előlapi és hátlapi védőfóliával is megerősíthetjük.

Hasznos és praktikus kiegészítők

A telefon töltését is meg kell oldani. Ezt érdemes egy hordozható power bank segítségével tenni, hiszen ha ezzel töltöd nem kell sehol letenni és otthagyni a készüléked, így sem sérülésnek, sem lopásnak nem teszed ki feleslegesen, nyugodtan bulizhatsz, szórakozhatsz. 

Mivel ilyen alkalmak során gyakran kikapjuk a telefont a zsebünkből vagy táskánkból ki van téve annak a veszélynek, hogy valaki kiveszi a kezünkből és elszalad vele a tömegben. Erre jó megoldás lehet a popsocket, amivel biztonságosan kézben tartható, nem ejted el a készüléked, és nem is tudják olyan könnyen kikapni a kezedből. 

Vigyél magaddal headset-et. Egy bluetooth headset kicsit, kényelmes, és a hívásokat úgy fogadhatod, hogy nem kell kezedbe venni a készüléked. Illetve ha okosórád van válassz olyan szíjat, ami nem csatolódik ki könnyen, nem lehet egyszerűen és észrevétlenül lehúzni a kezedről. 

Ha szeretnél felkészülni a nyári fesztiválozós, kerti partis, koncertes időszakra és előre felvértezni telefonod, akkor nincs más dolgod, mint felkeresni a webshopunkat, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged lesz: kábelek, töltők, headsetek, power bankok. Bármelyiket is szeretnéd, irány a webshop: https://tokgalaxis.hu



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0