facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Jobban megérik a prémium tokok?
2022. 06. 27.

Mindenki másképp tekint telefonjára. Vannak akik megvásárolnak egy prémium kategóriás telefont, viszont nem védik semmivel, mert úgy gondolják, hogy egy tok elcsúfítja a készüléket. Mások viszont épp ellenkezőleg gondolják és egyre halmozzák a tokokat, öltöztetik telefonjukat.

A készülék védelme 

Ha a készülékünk védelméről szeretnénk gondoskodni akkor érdemes néhány dolgot alaposan átgondolni. Mi az elsődleges szempont ami miatt telefontokot vásárolunk? A védelem vagy, hogy menő legyen? Szerencsére ma már nem annyira válik el a kép szempont, hiszen a telefontokok világába is elérkezett a divat, minden fajtából lehet válogatni kedvünkre. De nézzük miből is válogathatunk?

Prémium  tok prémium telefonhoz 

Tudjuk, hogy egy prémium készülék ára több százezer forintra rúg, szóval ha már ilyen készüléket vásárolunk, akkor érdemes minél jobban odafigyelni annak védelmére. Már egy üvegfólia is nagyon sokat számít, de egy tok megvédi a leesés okozta karcoktól, töréstől és egyéb sérülésektől. A tokok világában is van egy prémium kategória, ami szuper ütésálló tokokat kínál, mindenféle színben, anyagban és márkában. Ezek rendkívül tartósak, vannak köztük luxus termékek is amelyek tökéletesen illeszkednek a készülékekhez, és a töltő is tökéletesen csatlakoztatható velük. Anyagukban vannak mikroszálas, műanyag, TPU, bőr, alumínium tokok, amelyek színben is adnak bőven kínálatot. A bumper tok például egy különleges kialakítású alu tok, aminek nincs hátlapja, viszont így is szuperül működik, de ehhez is érdemes egy üvegfóliát feltenni. Akik szeretik a különleges és elegáns megjelenést, azoknak a bőr tokot ajánljuk, hiszen nagyon jól védenek és elegáns külsőt kölcsönöznek a készüléknek. Sportoláshoz és extrém sportokhoz szuper választás a defender tok, ami kifejezetten jól védi a telefont a nagyobb ütéstől is, sarkai külön meg vannak erősítve és nemcsak a hátlapot, hanem a kijelzőt is jól védi. 

Ha egy szuper tokot keresel telefonodra, nézz szét nálunk https://tokgalaxis.hu/telefontokok és rendelj a stílusodnak megfelelően. 



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0