facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Miért jó az okosóra
2022. 02. 16.

Egyre inkább elterjednek az okosórák, egyre több embernek látjuk a karján ezeket az eszközöket. De valójában mire is jók ezek az eszközök, miért szeretjük őket annyira. Tényleg annyira hasznosak, vagy inkább csak menő hordani őket?

Az okosórákról általában

Valójában több fajta megfogalmazása is lehet ezeknek a viszonylag új okos funkcióval ellátott eszközöknek. Ez azért is van, mert a gyártók az alapvető okos funkciókon kívül egy-egy dologra is specializálják az óráikat. Vannak egészen alap funkciókat ellátó, fitness- és sportfunkcióval ellátott, SIM nélküli vagy SIM kártyás, Androidos vagy más operációs rendszerrel ellátott eszközök.

Az okosórák azon kívül, hogy mutatják az időt és a dátumot, olyanok mintha egy okostelefont hordanánk a karunkon. Lehet vele telefonálni és rövid üzenetet küldeni, ami nagyon megkönnyítheti a dolgunkat amikor nem tudjuk elővenni a telefonunkat. Találunk rajta naptárt, ébresztőórát, stoppert, elemlámpát, számológépet, emailt, üzeneteket. Vannak modellek, amelyek képesek a telefonunk kameráját irányítani, de olyan is, amiben beépített kamera is van.

Ha a fizikai aktivitásodat is mérni szeretnéd

A következő lépés a fitness- és sport funkcióval ellátott eszközök. Ez már egy következő lépés az okosórák terén, nagyon sokan szeretik, és sokan le is váltják a hagyományos sport órájukat, mivel így nem szükséges cserélni az órát a karjukon. Számos eszköz vízálló, és ezekben az órákban már van alvásfigyelő, lépésszámláló, EKG, Vérnyomásmérő, mozgásra vagy épp pihenésre figyelmet felhívó jelzés, edzés összesítő, stb.

Amint látjuk, számos lehetőségre bukkanunk használatuk közben. Emellett sok esetben a dizájnt is magunk választhatjuk, sőt váltogathatjuk, mivel az órák házát több színben is gyártják, valamint számos fajta és színű óraszíj között lehet válogatni, amit bármikor cserélhetünk.

 

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0