8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Márciustól az HBO MAX váltja a jelenlegi HBO GO-t
2022. 02. 01.

Március 8-tól további 15 országra kiterjesztik az HBO MAX streaming szolgáltatását, jelentette be a WarnerMedia. E szerint több országban is lecserélik a jelenlegi HBO GO streaming szolgáltatást az HBO MAX-ra, köztük Magyarországon is.

Érkezik az HBO Max

Nem kell tehát már sokat várni, és jön az HBO Max több tartalommal a platformján. Ez azt jelenti, hogy egy felületen láthatjuk majd a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások kínálatát, és a Warner Bros.moziflilmjei a hazai mozipremier után 45 nappal már érkeznek is a streamingplatformra.

Mennyibe fog kerülni az HBO Max

Jó hír, hogy kedvezményes áron tudjuk majd igénybe venni a szolgáltatást, mivel minden régi HBO GO előfizető és 2022 március 31-ig regisztráló új előfizető 33 százalékos kedvezményt vehet igénybe az előfizetési időszak teljes idejére. A jelenlegi HBO GO előfizetés havi 1890 Ft-ba kerül, az új HBO MAX ára pedig 2390 Ft lesz. Ez azt jelenti, hogy a 33 százalékos kedvezménnyel mindössze 1590 forintos havidíjat kell majd fizetni.

A március 31 után regisztráló felhasználóknak lehetőségük lesz éves előfizetést vásárolni, amivel 12 havi hozzáférést kapnak mindössze 8 hónap áráért. Ez az éves előfizetési díj április 1-jén 18990 forintba fog kerülni.

Az HBO Max elérhető lesz bizonyos Samsung és LG okos televíziókon, Androidos TV platformokon, streamingeszközökönk, játékkonzolokon, tableteken és online formában is. A platformon 5 nézői profilt tudunk majd létrehozni, egyidejűleg három streamelés lehetséges, és korlátlan számú eszközt tudunk rajta regisztrálni.

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés