facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Nem csak az iPhone SE, várhatóan az iPad Air is frissül
2022. 01. 18.

Az Apple tavaszi bemutatóját várják már sokan, ahol valószínűleg az új iPhone SE lesz fókuszban.

iPhone SE+5G

Kiszivárgott információk szerint iPhone SE+ 5G lesz a készülék neve, egy kompakt, 4,7 inches kijelzővel, Touch ID-val. A neve is mutatja, hogy a készülék 5G képes lesz, vezeték nélküli töltést és várhatóan A15-ös chipsetet fog kapni. Bár most egy elavultabb dizájn fog kapni, valószínűleg 2023-ban vagy 2024-ben jön a következő SE generáció, ami már 5,7-es kijelzőt kap és OLED is lehet, amennyiben lecsökken ezeknek a paneleknek az ára.

Ipad Air

Az iPhone SE-n kívül meg nem erősített hírek szerint bemutatják még az iPad Air legújabb utódját, ami külsejében nem hoz változást. Kijelzője 10,9-es, ugyanazon színválaszték, Touch ID-vel felszerelve. A hardver azonban hoz változásokat. A hírek szerint A15 chipset fogja dolgoztatni, az előlapi camera 12 megapixeles lesz, a hátlapon pedig quad-LED segíti a kamerát. Ezen kívül a nem wiFi-only modellekbe bekerül az 5G is. Az árakról még nem lehet biztosat tudni, de várhatóan nem fogják megemelni az árszintet még az 5G és egyéb frissítések miatt sem.

blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0