8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Megszűnt az HBO Max, amit a Max vált fel
2024. 05. 27.

Május 21-én Európában, így Magyarországon is elindult a Max streaming-platform, amely a Discovery+ és az HBO Max egyesüléséből jött létre. Az új szolgáltatás frissített díjcsomagokat és új tartalmakat kínál – írja a hwsw.

Az átállás zökkenőmentesen zajlott iOS-en, Androidon, androidos okostévéken és konzolokra tölthető applikációk esetében is. Az alkalmazás letöltése után nem szükséges újra bejelentkezni, mivel a program automatikusan áthúzza a meglévő e-mail cím és jelszó kombinációját.

A felhasználók saját listái és korábban megtekintett tartalmai is átkerültek, így a félbehagyott tartalmak könnyedén folytathatók.

A régi HBO Max applikáció mától már nem használható, annak felülete az új szolgáltatásra irányít, a hbomax.com weboldal pedig automatikusan átirányít a max.com-ra. A Google Play Áruház tájékoztatója szerint az előfizetések automatikusan átkerültek az új alkalmazásba május 19-től kezdődően, a számlázási időpontok és adatok változatlanok maradnak.

Mennyibe kerül a Max, mi az újdonság?

A Max indulásakor a 1590 forintos kedvezményes havidíjú csomag felhasználói számára a díj változatlan marad, így továbbra is élvezhetik a 33 százalékos kedvezményt. A Max Standard csomag 2790 forint lesz havonta, a kedvezménnyel pedig 1850 forint/hó áron érhető el. Ebben a csomagban két eszközön lehet egyszerre streamelni, a tartalom Full HD felbontásban érhető el, és legfeljebb 30 letöltés engedélyezett offline megtekintéshez.

A prémium csomag 3890 forint/hó áron lesz elérhető, mely 4K felbontást és Dolby Atmos hangzást kínál, ahol ez rendelkezésre áll. Ebben az esetben négy eszközön lehet egyszerre streamelni, és 100 letöltés lesz engedélyezett. Magyarországon reklámos csomag nem elérhető. A két alapcsomag mellett sport bővítmény is hozzáadható, havi 1200 forintért, amely az Eurosport 1 és Eurosport 2 műsorát teszi elérhetővé. A 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok összes élő és on-demand közvetítése minden alapcsomagban benne lesz.

A Max platform frissített felhasználási feltételeket is hoz. A szolgáltatás használatára vonatkozó korlátozások között szerepel a reklámblokkolók használatának tilalma, ennek megszegése a fiók tiltását vonhatja maga után. Emellett tilos a mesterséges intelligenciát használó eszközök képzésére irányuló adatkinyerés.Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés