facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Lépést tart a Facebook?
2022. 07. 22.

A TikTok népszerűségének növekedésével egyértelművé vált, hogy a Facebooknak is tenni kell valamit, amivel megtartja felhasználóit. Emiatt a szórakoztató és az ajánlott tartalmak előre helyezésével, új funkcióval próbálja megtartani vezető szerepét.

Mit is jelent ez?

Tavaly a Facebook felhasználóinak száma fennállása óta először csökkenő tendenciát mutatott, míg a Tiktok soha nem látott népszerűségnek örvend. A Facebook felhasználok figyelmének fenntartását úgy akarják megoldani, hogy előtérbe helyezik a szórakoztató tartalmakat. Ezt úgy teszik, hogy a Facebook úgynevezett otthoni részét két részre osztják, így a közösségi platform szórakoztató és ajánlott tartalmakat külön mutatja. 

Egy profillal több fiókot használhatunk

A Facebook több országban is teszteli, hogy a felhasználók egy profil alatt több fiókot is irányítsanak, így az érdeklődési körük és kapcsolataik alapján jobban testre szabhatják fiókjukat. Így lehetővé válik, hogy akár öt profilt is létrehozzanak, így témák és csoportok válnak szét egymástól, és az is megoldhatóvá válik, hogy külön válasszák a magán és a munkahelyi kapcsolataikat. 

A Facebook szóvivője azt is elmondta, hogy a változtatások ellenére továbbra is be kell tartani a Facebook szabályait a hamis megjelenítésre és a közszereplők megszemélyesítésére vonatkozóan, illetve a fő profilnak a felhasználó megszokott nevét kell viselnie. 

Ahogy említettük az új funkció már tesztelés alatt áll, azonban az még nem derült ki, hogy mikor élesítik mindenki számára. 



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0