facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Ezeket ne felejtsd otthon, ha nyaralni mész
2022. 07. 24.

Eszközeink védelme mellett vannak bizonyos kiegészítők, kütyük, amik nyaralás során még inkább szükségesek lehetnek. Kirándulások, hosszabb autóutak, túrák, vízparton töltött napok? Mindenre van megoldás.

Vízálló tok

A vízparton, strandon töltött napok során sem kell aggódni a telefonok védelme vagy a lopás veszélye miatt. Kitűnő megoldás lehet a nyakba akasztható, univerzális vízálló tok. Ebben a tokban nemcsak biztonságban van a készülék, hanem egyszerűen használható is, mivel a tokban is érzékeli az érintéseket.

 

Power bank

A power bank egy otthon felejthetetlen eszköz olyan kiruccanások alkalmával, amikor nem tudjuk tölteni sehol a telefont. A power bank kapacitástól függően egy vagy több töltésre is alkalmas, sőt léteznek olyan powerbankok, amivel egyszerre több eszköz is tölthető. 

Okosóra

Amikor nem szeretnéd magaddal vinni a telefonod, vagy túrázni, sportolni indulsz, semmiképp ne hagyd otthon az okosórádat. Segíthet tartani a kapcsolatot a külvilággal, illetve már a legtöbb eszköz aktivitás mérésre is alkalmas. Ne felejtkezzünk róla, hogy már több márka is dobott piacra vízálló eszközt, ami még univerzálisabbá teszi őket. 

Autós telefon és tablet tartó

Hosszabb utakra érdemes beszerezni autós telefon vagy tablet tartót. Autós telefontartók között is lehet válogatni, kinek melyik kényelmes, vagy praktikus. Választhatunk szellőzőrácsra helyezhető, műszerfalra helyezhető, tapadókorongos kivitelből is. A tablettartók között is lehet választani fejtámlára és szélvédőre helyezhető tartókat, amelyek 360 fokban forgathatók, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára kényelmes elhelyezkedést. Fontos, hogy az autós tartók a belső szilikon borításnak köszönhetően megfelelő védelmet is nyújtanak az ütésektől és karcolásoktól.

Bluetooth fülhallgató, vagy hangszóró

Kínálatunkban megtalálhatók a bluetooth eszközök is, mint a fülhallgató vagy hangszóró. Ezek az eszközök kiválóan alkalmasak ha zenehallgatásról van szó. Webshopunkban válogathatsz különböző színű és márkájú kiegészítőket. Ha a zene életed része és ez a nyaralás során is fontos ezek szuper megoldást kínálnak. 

Hasznosnak találod ezeket a kiegészítőket? Nézz szét webshopunkban és válogass kedvedre: https://tokgalaxis.hu



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0