facebook-pixel
8990 Ft-tól ingyenes szállítás
Okos eszközök sportoláshoz
2022. 07. 27.

Az okos eszközök térhódításának köszönhetően a 21. században szinte mindenki életében jelen van egy okos eszköz, legyen az telefon, óra, táblagép, TV, stb. Nem csak a munkában vagy otthonunkban, hanem a sportban is jellemző a térhódítás. Az okosóra vagy okos karkötő is elterjedt, már nem furcsa ilyet látni valaki kezén. Azon kívül, hogy rendkívül kényelmes és praktikus alapfunkciói vannak, sok olyan is van ami az aktivitásunkat méri.

 

A sport digitalizálása

 

Okosórák és okos karkötők

Az élsportban már régóta a legmodernebb technikákat alkalmazzák, de egyre elterjedtebbek a hobbi sportolók életében is az okos eszközök, amikkel könnyen mérhető az aktivitás, sőt kellemesebbé tehető velük a mozgással töltött idő. A hobbi sporthoz nincs szükség csúcskategóriás eszközökre, de gyártók egymás után dobják piacra a jobbnál jobb, teljesítmény mérésre alkalmas eszközöket, amelyek a sportolással töltött idő alatt figyelik a pulzust, mérik az aktivitást, a véroxigén szintet. Olyan multifunkciós termékekről van szó, amelyek szinkronizálhatóak valamilyen applikációval, így a felhasználó pontos képet kaphat a fejlődésről, a mozgás hatékonyságáról, ez pedig hatalmas motivációt nyújthat bárkinek. Számos eszköz alkalmas az alvás mennyiségének és minőségének megfigyelésére is, amit szintén befolyásolhat az edzettség, napi sporttevékenység. 

 

Zenehallgatás

A mozgás nem mindenki számára kikapcsolódás, de tudjuk, hogy alapvetően fontos egészségünk megőrzése érdekében. Akik nem szeretnek sportolni, azoknak remek megoldás lehet a zenehallgatás. Ezt meg lehet oldani telefonnal és headset-el. A sport karpántnak köszönhetően simán magunkkal vihetjük a telefonunkat ha futni, konditerembe, kondiparkba indulunk, amihez könnyen csatlakoztathatunk egy bluetooth headset-et, így semmilyen zsinórral nem kell küzdenünk.

Okosmérleg

Ha szeretnénk tudni, hogy a sport milyen hatással van testfelépítésünkre, testsúlyunkra, érdemes beszerezni egy okos mérleget, amivel láthatjuk a fejlődést. Az átalakulás nyomon követhető, hiszen ezek a mérlegek applikáció segítségével adnak képet nemcsak a súly változásáról, hanem a kor, nem és aktuális testsúly megadásával pontos képet fest a testtömeg indexről (BMI), alapanyagcseréről, sőt az ajánlott napi kalóriabevitel kiszámítására is alkalmasak.

 

Ha bejegyzésünk felkeltette érdeklődésedet, nézz szét webshopunkban, ahol remek kiegészítőket szerezhetsz be a mindennapi sportoláshoz: https://tokgalaxis.hu/termekek?szoveg=sport&page=1



blogbejegyzések
Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2024 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés
0